Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngahéphép

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 27 Juli 2012 14:36:28

Geus sababaraha poé indit dines téh make angkot. Tadi isuk mah make élep. Asalna ngagantung dina lawang panto. Palebah tagog aya turun, sup deui. Bisa diuk. Tukangeun supir. Di katuhu nini péot saré bari ngacai. Palebah Cihaliwung clak deui aya nu naék, bapa-bapa. Leungeunna pinuh ku hapir diuk dikéncaeun. Hiliwir-hiliwir, huak-hiek kaambe bau hanyir. Palebah puskésmas jrut deui aya nu turun. Supir milu turun. Térékél kana tonggong élep. Dua karung ditampana kunu di handap. Singhoréng éta nu bau hanyir téh. Lauk bawa ti Ciroyom jigana mah, ngahiji jeung sayuran, jeung balanjaan sejenna. Barang maju deui, les wéh saré. Ngahéphép. Diapit nini-nini jeung bapa-bapa hapuran.