Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyi Ayong Hayang Jadi M A R U

Kénging Eulis Watidihati
Dipidangkeun dina lapak 26 Juli 2012 11:16:44

KEUR SMP Nyi Ayong asli Jogja tulen, tapi sakola betah di Bandung. Sobat dalitna Nyi Ipit ngaheureuyan manehna, da estuning teu bisaeun ngomong basa sunda, nu matak kitu ge Ayong terus2an nyoba2 berbasa Sunda. " Atuh puguh jadi bulan2nan si Ipit. " Ayong nyaho teu ari hartina MARU ??? Teu apal akh ... kan kakara diajar Uing na ge. " okh kitu, Maru teh hartina awewe geulis ka-wanti2, rajin, tegep, pinter, cageur, bener, calakan. jrrd.
Okh kitu, nya atuh Uing ge hayang jadi MARU cenah.
"Sok atuh ku nyana kudu dikedalkeun alias di-beja2 keun ka kabeh babaturan anjeun. Nya arek. Tuluy kaunggal batur2-na nu beda kelas ka awewe/ lalaki, maneh-na nyoroscos terus2an : Hey ... temen2 ... abdi mah da Cita2 teh hoyong janten MARU, hai ...hai .. hai ...
Si Beny jeung kabeh jelema nu aya didinya saleuseurian nga gakgak pating puringkel ningali tigkah polah Nyi Ayong ....

(( Jkt, 26 Juli 2012 : Setda. DPD RI ))