Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Barurung

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 24 Juli 2012 07:55:26

Tarang mang Atang kurang kerung. Mang Atang ngomong, "Korong kuring kurang sakarung, kuring dikurung bararingung". Jung Iting nangtung ngagiwing gunting jeung ngabanting eunteung. Datang jang Nanang ngajewang Iting. Iting Ngajleng. Eunteung mangpeng, tarang nongnong Jang Nanang gudawang beunang eunteung. Jang Nanang humarurung. Datang mang Diding ngagiwing munding. Jang Nanang jempling. Iting ngomong néngtréwélang, "mang Diding maling munding, mang Diding maling munding". Mang Diding bingung, Iting mireng mang Dadang ngagarong munding mang Dudung. Mang Atang padungdeng jeung mang Diding, hayang Iting jempling. "Iting sinting, mang Diding", mang Atang ngomong. "torongtong tongtong,jreng. torongtong tongtong jréng", jang Nanang nongnong tarang gudawang kapangpéng eunteung Iting ngomong jeung ngabuntang banting kaleng. Inohong-inohong kampung daratang. mang Dudung untung, munding ilang beunang. Irung Iting ngapung disanjung-sanjung mang Dudung. Jleng mang Atang ngajleng, mencrong munding mang Dudung.