Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Simbut Saha

Kénging Echa AnggieAni
Dipidangkeun dina lapak 18 Juli 2012 10:06:23

“Nis, meni tiris kieu gening di Cihanjuang mah,” ceuk Encum ka adi beuteungna nu kakara orokan.
“Muhun, Ceu. Mangkaning di dieu mah simbutna ngan hiji. Can lunas deuih,” walon Enis teu kireum-kireum.
“Hadena Euceu mekel jaket. Moal katirisan teuing sugan engke peuting. Isukan mah urang cokot simbut kandel nu Euceu di Ema. Ti harita kawin can pernah dicokot, babawaan ti Kang Odo tea pan,” tembal Encum daria.
Isukna balik ngendong ti Cihanjuang, Encum jeung salakina nganjang ka Ma Iyah. Sanggeus ngobrol ngaler ngidul Encum neangan simbut kandel hejo babawaan salakina tea di kamar urut manehna baheula. “Mana gening, Ma simbut hejo tea teh? Urang pasihkeun ka Enis. Di Cihanjuang mah langkung tiris batan di dieu,” tanya Encum bari mukaan lomari urut manehna.
“Antep we sina meuli sorangan. Simbut mah aya di kamar Ema. Paparantieun Si Ono mun balik ti Bekasi,” tembal Ma Iyah.
“Har ari Ema… Simbut saha kitu? Baku ari sok ngabedakeun anak teh,” gerentes hate Encum bari ngirim SMS, “Nis, isuk Euceu ka dinya. Mawa simbut anyar!”