Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dogér Monyét

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 15 Juli 2012 23:01:31

Keur ngalamun bari macét di Pasteur tadi, réa nu hayang dicatetkeun dijieun Fikmin téh. Nu kabandungan téh ti mimiti laku monyét nu jogéd sisi jalan bari beuteungna diranté panjang dikendangan dikenyedan ku tukang dogérna. Éta monyét teu katingali bungah ogé teu katingali kasiksa da beungetna ditutupan ku kedok bari nyoléndangkeun kantong. Lung tina motor duit kencring meneran kana sirah éta monyét. Teu kadéngé ngagoak atawa katingali muringis nyerieun. Béak lampu beureum breng ratusan motor mi sing seleber paheula-heula maju bari seseledek néangan lolongkrang antara kandaraan jeung kandaraan. Ari dina lamunan tadi mah lain hayang nyaritakeun laku monyétna, tapi ras kabayang mangsa harita mimiti pisan nyorang jalan Pasteur basa rék testing UMPTN jang asup ka paguron luhur tilu welas taun katukang. Lamun seug indung teu nyumangetan kana kuliah teuing jadi nanahaon ayeuna.