Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Préman

Kénging Lugiena De
Dipidangkeun dina lapak 15 Juli 2012 04:29:18

Ngaléos ti pangkalan téh ukur dijin belél wungkul. Simbar dada, teu kasangsangan baju sacewir-cewir acan. Tato naga nu ngaguliweng dina iga kénca katara baseuh ku getih nu ngagarajag. Getih tina kélék parat kana tarang baga. Sawaréh maseuhan puhu leungeunna. Tengah poé éréng-éréngan. Panon beureum. Buuk kusut. Sungut ngahéos bau alkohol. Manéhna ngaléos bari dijajap ku mangpirang paneuteup ti lebah pangkalan. Leumpangna dangah. Taktak diangkat duanana, lir nangtang ijén ka sakur nu boga wawanén. Manéhna meuntas jalan. Teu ieuh luak-lieuk, da kandaraan gé hideng rug-reg sorangan. Srog ka warung. Nu balanja pada gimir. Nyalingkir. Manéhna ngagebrag méja, laju nyorongot, “Salep bisul, hiji! Geuwat!”