Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Batu Panyandungan

Kénging Abu Ainun
Dipidangkeun dina lapak 13 Juli 2012 07:45:34

"!"

Komentar (29)

Jajang Arohmana
nojo ka langit...
Abu Ainun
Jajang Arohmana: Jeceng...Ngaceng...Belenyeng...Mayeng!
Ki Hasan
Aya "kritik" ti sawatara kalangan, rehna loba prasasti buhun sacara fisik sok jadi "paesan". Kang Abu Ainun, ari paesan dikenal ku urang Sunda ti jaman iraha nya. Majar cenah jaman karuhun mah da teu butuheun paesan, da moksa tea.
Yusef Muldiyana
Iraha bade ingsaf kana nyandung téh Ang Abu Ainun, ahihiiiiii
Abu Ainun
Ki Hasan: Ieu mah kamandang Abu nu deet pangalaman (pimanaeun, biheung bener), paesan tina papaes keur bukti "ngabungkeuleukeun" angen-angen, nu ngalangkang na kahayang. Dina rasa. Nu "Dipapaes" --rek moksa, tilem atawa dikubur belegeran-- moal butuheun papaes. Da nu butuheun jeung ngabutuhkeun mah "urang" nu ditinggalkeun moksa, tilem atawa dikubur tea. Keur panginget panginten. Duka ah, bingung Abu ge.
Irman N Dimyatié
:"Teu kabayang mun gagaduhan Abu Ainun sagede kitu..."
Abu Ainun
Yusef Muldiyana II: Alhamdulillah, tos kawilang lami Abu mah ingsaf nyandung teh. Kantun Kang Ucep panginten, mangga geura ingsaf da teu abot modal sareng saratna mah. Kantun aya kawantun...hehehe
Abu Ainun
Irman N Dimyatie: Nu Abu mah meh mirip tanda pentung. Nyirit leutik tapi matih. Taktage rapih bibintih...!
Abu Ainun
Yusuf S. Martawidenda: Hatur nuhun Kang Yusuf, ieu teh nu disebat batu panyandungan tea.
Hena Sumarni
gusti...................
Abu Ainun
Hatur nuhun Teh Zahra DW. Nya prasasti ieu pisan nu metot Abu ka Kawali.
Abu Ainun
Hena Sumarni Thea: Sanes nanceb ieu teh, nanjeur...!
Hena Sumarni
oh................
Zahra DW
yaktos...
Abu Ainun
Hena Sumarni Thea: Muhun, saur sakaol mah nuju jeceng.
Abu Ainun
Zahra DW: Nuhun...
Abu Ainun
Apoedy Sarah Ihsan: Hatur nuhun tos diacungan Kang ASI. Batu panyandungan mah saena teh dipotret ku nu nyandung.
Hena Sumarni
ih.......
Yadi Fathur
aha.............
Abu Ainun
'Eboed' Eman Budiman: Hatur nuhun Kang Man. Batu panyandungan tea ieu teh. Aheng pisan. Hanjakal salira teu ngiring ngalumar.
Abu Ainun
Hena Sumarni Thea: Ah...mani kitu!
Hena Sumarni
dugi ka imeut motoan sanes kanten, eta teh di astana gede?
Abu Ainun
Yadi Fathur Berkata: Punten pisan Ang Yad, khususon fikmin ieu, tatibna kedah ngajempol heula...hahay!
EMAN BUDIMAN
Kunaon disebat batu panyandungan ?
Abu Ainun
Hena Sumarni Thea: Sumuhun Teh, leres di Situs Astana Gede, waktos Nyiar Lumar kamari. Saleresna mah teu imeut teusing, mung nu kadada kaduga we ku Abu.
Abu Ainun
'Eboed' Eman Budiman: Panginten ningal tina rupa, bentuk sareng aurana. Da geuning mani sakitu jecengna.
Dewi Mentari
kang Abu Ainun...manawi katoel...naon sajarohna eta batu dinamian kitu? hehe...
Ratuning Ati
Hoyong ningal nyiar lumar,,tayangkeun atuh dina tipi lokal, kang..
Yuharno Uyuh
Aya nu notod Ang..?