Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ucing

Kénging Taufik Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 12 Juli 2012 14:33:07

Kuring pernah boga ucing. Jigana mah blasteran Pérsia jeung Walanda da manggihna oge di Mall. Sabulan sakali dimandian di salon khusus, diwowoy ku parab panghadéna, lain sabangsaning japuh jeung hulu peda. Ucing téh apét kacida, mun kuring datang teu sirikna ngagaléntoran bari ogoan. Tapi dina hiji poé, ucing téh teu nyampak dina kandangna, ditéangan kamana-mana weléh euweuh laratanana. Meureunan pundung pedah telat diajak ka salon. Hiji peuting, kuring mancén tugas ti dunungan kudu ngarazia diskotik. Teu kasamaran rupa, nyampak ucing kuring keur nyumput dina kolong méja. Ucing garong ngabedega gigireuna.

Komentar (7)

Irman N Dimyatié
:"Deuh... eta ucing meni gaul jeung garong sagala, eh jeung ucing garong sagala. Naha atuh?"
Taufik Hidayat
Heuheu.. Eta téh kacandakeun ku lingkungan pa Ir..
Irman N Dimyatié
:"Ucing salah gaul tah. Karunya teuing masa depannya..."
Taufik Hidayat
Muhun pa Ir... Tapi waktos dicoo mah kapungkur resep we nu aya hahahaha
Yusef Muldiyana
Kalakauan si kucing garong téa éta mah
Endah Dinda Jenura
nu sok sareng jeung ucing garong mah biasana ucing gering...
Taufik Hidayat
Kang yusef... Wkwkwkwk kawas lagu dangdut nya hehehe Téh Endah Dinda Jenura... Oooh ucing HIV pangintenan duka ucing tipes.