Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Meuntas Jaman

Kénging Liezbella Swanzen
Dipidangkeun dina lapak 12 Juli 2012 00:10:43

Nya, hariring nu ngageuik, nu meuntas jaman ku wirahma purba, geuning jadi kokojo peuting harita. Damar-damar nu hurung muntang ka na poek, bet ngajirim jadi prajurit nu siaga pikeun ngajaga sajarah nu nyumput dina silungna tembang prasasti. Regepkeun haleuangna. Matak murag-murageun mangsa. Ngaitkeun panineungan ka abad-abad pinilih. Sang Prabu makalangan, Citraresmi pangantebna. Lumar geuning nyumput dina caang, lir seuneu nu marakbak di tengah lapang. Nu pucukna jadi silalatu, pakait-kait mangrupa kembang patamanan. Seungitna nyambuang jadi sumanget di tiap lengkah nu hieum. Jadi panuntun poekna kalbu, nu dumuk ngudag waktu.

Komentar (15)

Yuharno Uyuh
Duhh, tegep Neng Liez.Sumangga nyanggakeun jempolna ti pun Engkang. hemheh
Hadi Aks
Asik...ungkara puitis beuki tembong nyaliara kana fikmin. Cacak harita teu ngiring ngengklak, ukur nyerangkeun ti saung, haleuang Bi Raspi mah matih naker apan. Ngong tret dech... Top, Lis!
Lies Tjandra Kantjana
Fikmin geulis, sageulis nu nyeratna, Jempol !
Wawan Setiawan Husin
cool bgt abiiesszz Liesz...!
Tiktik Rusyani
puitis, fikmin lumar nu puitis nuju nerekab. Sae, geulis.
Godi Suwarna
:"Asooy, Nenenk...! Pelem diaosna. Gumalindeng ungkarana. Optimis lalakonna. Pencerahan, Nenenk..! Pencerahan...!"
Abu Ainun
Ngagalindeng nyumedang pisan. Asa dikalayangkeun ka tetelar panineungan. Jadi langkung kapincut, leuwih kataji. Katilu eh katiruk kalbu Abu, Neng...
Liezbella Swanzen
Kang Yuharno Uyuh haturnuhun jempolna meni sae.... :) Kang Hadi Aks wios pan mikmin nu puitis, Teh Lies Tjandra Kancana Sudarma ups...maenya kaseeep teh heheh..., Kang Wawan Setiawan Husin asa tariris....
Liezbella Swanzen
Teh Tiktik Rusyani, hayu urang muitis, Kang Godi Suwarna haturnuhuuuun...... :), Kang Abu Ainun hadeuuuh.....heheh.. :D asli Sumedangna ge hnteu aspal....
Irman N Dimyatié
:"Halah...! Ieu mah LUMAR pisan, Neng. Heded sureded. Enya. Yakin geus meunang Hidayat Al-fikminiyah wal-sundawiyah. Wilujeng...!"
Nandang R. Pamungkas
sedap, alis...
Yuharno Uyuh
Sami-sami Neng.
Budi Mugia Raspati
nyajak pisan, ngolenyay kieu..
Liezbella Swanzen
Kang Irman N Dimyatie, haturnuhun pisan..., Kang Nandang R. Pamungkas asa janten emih...:) , Kang Budi Mugia Raspati haturnuhun... :)
Endah Dinda Jenura
raoseun pisan, duh...