Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

NgÉngklak Lumar

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 11 Juli 2012 20:08:14

Nyiar lumar geus lekasan. Peuting geus ganti peuting nu anyar. Tegalan tempat ronggéng gunung motah, geus jempling. Tapi uing masih kénéh ngéngklak di dieu. Sorangan. Ning nang ning gung ning nang nung... Ning nang ning gung ning nang nung... Asa atra kénéh. Angger ngagembrung mirig peuting. Uing terus ngéngklak nepi ka isuk. Nepi ka puseur impian. Ngéngklak biheung nepi ka iraha...

Komentar (58)

Godi Suwarna
:"Paingaaan, basa enjing-enjing sim uing sareng panitia beberes, aya nu nuju ngengklak we nyalira. Teu wantun ngangganggu. malah, nguping wartos ti aki kuncen, ngengklakna teh dugi ka ayeuna..."
Iwan Hanjuang
Ha ha ha ha ha ha pohara eta ngengklak teu bisa di erem...
Dewi Ratna Damayanti
Hahahaha... Kang godi kahiji uy... Uhun kang godi, kabita ku teh tiktik, hoyong diajar ngayas ah heuheu.. Saurnamah hoyong teras ngengklak, duka dugi ka iraha
Dewi Ratna Damayanti
@kang iwan hanjuang... Uhun, weureu lumar siganamah, jadi we... Hahaha
Irman N Dimyatié
:"Beu...!?"
Dewi Ratna Damayanti
@kang ibnu hijar apandi... Hayoh.. Kamana wae tah
Budi Mugia Raspati
Da teu kaciri ngengklak asana mah..
Irman N Dimyatié
:"Boa mabok Supa Lumar..."
Yanti Sri Budiarti
Numawi kedah terang cara ngalirenkeunnana Neng...:)
Mustika Kurniarasa Haroeni
Hahaha,, dikinten the abi nu ngengklak pang bucitna the, hoteh the maya ♏åћ dugika ayn masih ngengklak geuning,, haha
Dewi Ratna Damayanti
@kang budi mugia raspati... Kamana wae ateuh akaaaann... Sim uingah anclub ti ngawitan prung dugi ka atosan ngajoprak dina jarami di seungseurikeun ku kang godi, teh endah eh saha wae haritanya? Pokokna ngoprot weh
Dewi Ratna Damayanti
@kang irman... Racun lumar kang.. Hehehe..
Yuharno Uyuh
Ajag bikngna ngagaur di Astna gede, bari ngengklak. Uing meni hayang dirontok da,
Dewi Ratna Damayanti
@teh yanti sri... Sanes teu tiasa liren teh, tapi alim liren...
Dewi Ratna Damayanti
@teh mustika kurniarasa... Siganamah seueur teuing nuang lumar, jadi we kitu... Teu tiasa liren hahaha...
Dewi Ratna Damayanti
@kang yuharno uyuh... Siga nu heueuh hoyong di rontok ajag, karek ngagaur ge eta rebab langsung robah jadi suling pan?
Budi Mugia Raspati
Beu! Boa..boa..
Yadi Fathur
nu kitu teh disebatna NGÉNGKLAK LUMARholik cenah
Tiktik Rusyani
Ngengklak dugi ka hatam ngayasna. Halon ieu mah, teu matak tibabaranting. Ieu mah kayas rasa Neng Maya, tetep macho.
Yuharno Uyuh
Hehe, Muhn ketah. da sulingna pondok tapi lincah soran mah..
Asep Komara
kade bilih cul dogdog tinggal igel-igelan keh...hehe..
Dewi Ratna Damayanti
@kang budi mugia raspati... Boa naon hayoh...
Dewi Ratna Damayanti
@kang yadi fathur berkata ..yes! Cenah.. Hahahaha
Dadah Hidayat
Aduh kacipta upami ngiring, mung hanjakal kabakutet ku rupi pasualan. Janten ka YPK sareng ka Kawali teu tiasa ilubiung. Mugi janten panambìh bumbu nu matak pelem kana hirup
Shohiba Nu'man
Ngaweuhan ngengklakna.. Edaas..
Dewi Ratna Damayanti
@teh tiktik... Kirang kayas teh? Sigana kedah nerekel heula ka limbangan nya, meh langsung norolang hahahaha...
Dewi Ratna Damayanti
@kang uyuh., hahaha... Nu penting mah masing pondok ge eta suling imbang sareng suanten ajagnya hahaha
Tiktik Rusyani
Limbangan tea atuh, sumber ilham perkayasan, hehe.Sok atuh geura nerekel deui kana tangkal lengkeng.
Tiktik Rusyani
ngengklak menunggu godot, sauran geura ngarah ngarencangan milari puseur impian.
Dewi Ratna Damayanti
@kang asep komara... Tong hariwang.. Dogdogna dipapanggul bari ngigel, teu di culkeun.
Rudi Riadi
Rada slow ieu mah, tapi tetep Rock-na karaos, Ceu.
Dewi Ratna Damayanti
@kang dadah hidayat... Uhun kang hanjakal pisan nya teu sumping, padahal pami dongkap pasti lalagiheun geura hehe.. Insya Alloh nambih rasa nambih aroma kang tenang pami kirang kantun tambih essence hehe..
Dewi Ratna Damayanti
@kang muhamad shohiba nu'man... Hayooo... Pan ngengklakna sareng kang nu'man sanes? Bari kawitna teu apal tea da ujug2 aya di gigireun hahaha... Nuhun edass na ah...
Shohiba Nu'man
ti ngawitan ge tos digigireun. Mung nembe kanyahoan waktos muka harudum sarung. Ari hong, Teh Maya.. Meni motah. Haha..
Dewi Ratna Damayanti
@teh tiktik... Hayu atuh kemon, urang ijin ngiring cinutun dina tangkal lengkengnya... Ngadaweng.. Menunggu godot hahayy... Karunyanya si uing! Meni di wawaas
Dewi Ratna Damayanti
@kang rudi riadi... Wuezz.. Atuh, pan ayeunamah agamana slow rock hahaha
Dewi Ratna Damayanti
@kang nu'man... Hhah? Seriusan? Maenya? Halaah eung... Sugan teh nyalira sumpahna ge sing demi! Naha atuh beut jadi ninja? Jadi we kanyahoan uing isinan nanya hahahaha..
Rifan Sahrony
Cobi pareuman sora-sora nu masih keneh kadangu, hariwang. Biih ngengklak kateterasan.ah...
Endah Dinda Jenura
nambah deui hiji yeuh BRFC, wkwkkwk!
Dewi Ratna Damayanti
@rifan sahrony... Nyeta kang teu tiasa di pareuman, kalah beuki ceuyah geuning ...
Dewi Ratna Damayanti
@teh endah dinda... Naon tah BRFC teh? Maklum, mak-mak mah lola hahaha...
Liezbella Swanzen
ngigelan jaman anu samporet....nya teh Dewi Ratna Damayanti.. :)
Dewi Ratna Damayanti
@teh liezbella swensen... Tah eta, leres pisan teh, naha atuh teu ngiring ngibing teh?
Dewi Ratna Damayanti
@kang wawan husin... Teu kaci ah, maenya ukur jempolna hungkul
Irman N Dimyatié
:"masih keneh ngengklak?"
Hadi Aks
Ongkoh ngabura-burakeun racun lumar, tapi ngengklak 'biheung nepi ka iraha,'? Aya nu kontras, patukang-tonggong! Mana anu leres ieu teh, Neng? Ngengklak bari mabok kitu?
Korsiatii Ayanadi Mejadiah
Gehel sugan si eteh
Rohaendi
Lagean hate Teh Dewi Ratna Damayanti doangna moal aya eureunna, ja hate na ngancik jasa di dinya. nyebut Neng nyebut, ajak balik, badagna lembutna.
Endah Dinda Jenura
BRFC, Bi Raspi Fans Club....
Ade Nendang Rahman
Salila masih hirup mah pasti urang terus ngengklak... ngigelan jaman....
Korsiatii Ayanadi Mejadiah
Salila aya nu udud pasti bakal aya tukang roko
Dewi Ratna Damayanti
kang Irman N Dimyatie... masih cenah kang duka dugi iraha da can rhoyong reureuh katingalna
Dewi Ratna Damayanti
sanes bari abok kang Hadi Aks, tapi bari kahuruan manah hahahhahaha
Dewi Ratna Damayanti
kang Rohendi Pandeglang... can hayang balik cenah kang, hoyong terang ngengklak duka mun di bura ku bah kuncenmah
Dewi Ratna Damayanti
teh Endah Dinda Jenura... hahahhahaha siganah kitu HIDUP BI RASPI!!!!
Dewi Ratna Damayanti
leres pisan kang Ade Nendang Rahman... da hirupmah memang kedah diigelannya hehehe... nuhun kulaaannn
Hadi Aks
Kutan, aya nu kahuruan manah nya? Jih pun uing mah da asa ayem naker, nyerangkeun nu ngarengklak ti saung. Naha saha Neng, Kang Is Tuning kitu?
Teti Taryani
Taah... ieu geuning nu katelah ronggeng sejati teh. Tiasa ngengklak saumur-umur dipirig ku hiliwirna angin dina simpe... Jempol banggets, Neng Dedew!