Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wanoja-wanoja Tanggoh

Kénging Rudi Riadi
Dipidangkeun dina lapak 11 Juli 2012 18:29:44

Maranéhna, para wanoja nu katitisan Citraresmi. ÉNDAH pisan ningali maranéhna leumpang mapay-mapay tapak sajarah. Nu Salila ieu ukur apal di dunya MAYA, amprok gumulung dina hiji beungkeutan rasa nu BENING. Waktu terus nyérélék, TIK-TIK sora detik dina jam teu dipaliré, terus leumpang néangan MUSTIKA sajarah nu salila ieu ukur aya dina impian. Maranéhna wanoja-wanoja tanggoh nu ngagedur sumangetna. Sok sanajan loba nu MUNGGARAN datang ka éta tempat, tapi henteu MEILA-nkolis, nepi ka kudu bobor di tengah jalan. Dina ayana nu mopo, maranéhna silih BÉLLA jeung silih tulungan.
Maranéhna wanoja-wanoja tanggoh, ngajorag Astana Gedé, lain rék ngagedurkeun deui dendam Bubat. Seungitna kembang EROS, leuwih nyambuang batan rasa ceuceub dina haté. RATNA nyumirat dina paroman maranéhna, ngeuyeuban geu-LIES bawana. Maju ka subuh, maranéhna kudu mulang. Sajajalan teu weléh kakawihan dina haténa: NÉNÉNG nong néng…nénéng nong néng….

Komentar (112)

Irman N Dimyatié
:"Hade ari dijieun ku PARUD-i mah. Eh, parodi para wanoja fikminers hehehe... heded lah."
Iwan Hanjuang
Teu rata ieu mah, Tanti Damayanti, teu kasebut. Liezbella Swanzen, teu kasebut,opat deui tah euweuh teu ka sabit..
Mahpudin
tanggoh... asa jadi orang malaya... heuheu....
Rudi Riadi
Kang Irman N Dimyatie: Nuju moho kana fikmin ieu teh...sagala ditulis.
Rudi Riadi
Kang Iwan Hanjuang: sesah Kang, nanging namina mah kasabit, Teh Liezbella Swanzen apanan aya dina sili BELLA, rada maksa sakedik..hehe.
Rudi Riadi
Kang Apoedy Sarah Ihsan: Tanggoh kitu? atawa naonnya? tapi da abdi mah resep kana TANGGOH batan BENG-BENG....heuheu.
Iwan Hanjuang
Neni Geo Albanjari, pundung tuh teu ka absen, keur ngadingdiut we ceurik , gagabah wae atuda fikmin teh
Irman N Dimyatié
:"Iyah. Sungguh ngagadabah pisan fikmin teh."
Iwan Hanjuang
Bunda Unie, teu kasebut deuih, padahal jelas teu indit si eta mah..
Rudi Riadi
Heuheu...sabar, engke ngadamel versi dua, apanan supados mayeng.
Mahpudin
asa pilih kasih ieu mah fikmin teh... *milu mamanas.... kwkwkwkwk....
Iwan Hanjuang
Apoedy Sarah Ihsan, enya teu adil pisan, surup ih..!!
Irman N Dimyatié
:"Kudu di-DEMO nu nyieun fikmin ieu..! Sok, tah Kaum Hawa. Demo kadinyah..! Demo masak atawa demo naon wae lah."
Rudi Riadi
Ka nu teu kasabit neda hapunten da ieu mah estu fikmin, sababaraha nami sesah "diparodikeun", cing manawi ku Kang Iwan Hanjuang atanapi ku Kang Irman N Dimyatie tiasa, komo sigana mah ku Kang Sarpoed Sarah Ihsan mah geura tiasaan.
Yayan Bedog Supriatna
Beuh...bagoor jasa. Teu kaci diwiruan, maké aksara BADAG KABEH
Iwan Hanjuang
Awewna 26, anu kasebut 13, meni saparona, moal pipilueun ah, kop we tah Irman N Dimyatie, tannggung jawab..
Rudi Riadi
Teh Zahra DW punten pisan sanes teu emut, mung bingung "marodikeunana: hehe. ulah pundung.com nya.
Rudi Riadi
Teh Teti Taryani oge teu kasabit...duh, gusti...hapuntenna.
Iwan Hanjuang
OH apal ayeuna mah, eta anu disebut marere roko, paingan we atuh..
Zahra DW
Teu sawios...abdi mah nembéan ieuh
Budi Mugia Raspati
Hag ciaah!!
Rudi Riadi
Kang Iwan Hanjuang: ahaha...sanes Kang, nasi bungkusna ku abdi.
Rudi Riadi
Kang Yayan 'Bedog' Supriatna: tah kitu, kumaha nehnik mah...heuheu.
Asep Komara
Sajajalan teu weleh karakawihan........bari ngarais pepeRENIan..?
Iwan Hanjuang
Budi Mugia Raspati, antep ulah pipilueun, keun sina doraka, wawarehan ngaran di fikminkeun...
Iwan Hanjuang
basa ka pancuran aya nu nengTETImut manis....
Yuharno Uyuh
Da dibacamna, tihandap ku uingah,..
Rudi Riadi
Kang Asep Komara: nuhun, tah kitu ngeuyeuban....
Rudi Riadi
Kang Iwan Hanjuang: wew...maksakeun.
Rudi Riadi
Kang Yuharno Uyuh: naha da teu nipu ieu mah, Kang.
Rudi Riadi
Kang Budi Mugia Raspati: itu geura...lain mantuan.
Budi Mugia Raspati
Bawiraos salira mah teu saateun ideu matak seuri teh
Yadi Fathur
Atukna mojang teh jadi TKW di kota Rudi RIAD-i, nagara saRUDI Arabia...
Diky Pamanahrasa
Nyata ka emutan ieu seratan ku kang Rudy,,,sae kang ah,, kuring pisaaaan,,,hehe
EMAN BUDIMAN
Sakabéh wanoja ngan ukur ka pun uing mikahEMAN, heuheu
Rudi Riadi
Kang Yadi Fathur Berkata: hahaha...maksa eta mah.
Rudi Riadi
Kang Diky Pamanahrasa: hatur nuhun, Kang...nuju ngaburusut we ieu mah, da ari tos mendet mah pimanaeun...heuheu.
Rudi Riadi
Kang 'Eboed' Eman Budiman: haha...paingan atuh merekis wae...heuheu.
Yuharno Uyuh
Lagu urang majalaya panganmen tea,. hehh. Teu nipu tapi hayang seuri Aa..
Abu Ainun
Wanoja-wanoja tanggoh nu siap dipangnyandungkeun.
Joey Pengganti Wiro
Joro-Joey hoyong ngiring ngomèn..
Rochaeni Neni Albanjari
ihh keren pisan fikminna, enyaan kataji ku sumangetna, wanoja pinilih tuda Kang Rud...hiks ngan teu kaabsen, tapi moal pundung abdi mah Kang Iwan Hanjuang heheh....
Yanti Sri Budiarti
Pami abdi ngiring, pasti bingung da Kang Rudi Riadi...bade disimpen di mana..?
Dédén Abdul Aziz
Mun can dilarang, pasti jadi fikmin mensyen... hahaha
Shohiba Nu'man
Fikmin Ode ieu mah.. Hahahaha..
Tiktik Rusyani
asiik kaabsen, janten sora tiktek na jam. Aya weh ideuna teh Kang Rudi Riadi mah. Jempol..!
Rin Riani
Ang Rudi Riadi,..... ayeuna mikmin nu teu ngariring atuh,.... ngarah abdi kaabsen,....
Rudi Riadi
Muhun kang Yuharno Uyuh, nu dipeser ku Ahmad Dhani.
Cep Simi
Tiasaan si Akang eta. Upami SAYANG ka aranjeuna, tong hilap pangNAMBUTkeun ARTOS juh gepok sewang..
Rudi Riadi
Abu Ainun: heuheuy...moal leupas, teu fikminna, teu komenna...haha.
Rudi Riadi
Kang Joey Pengganti Wiro: mangga moal burung diwiro eh diwaro ku abdi ge...heuheu.
Rudi Riadi
Teh Neni Geo Albanjari: nuhun atuh teu pundung mah, sanes nanaon da sesah marodikeunana nami Teteh mah...
Rudi Riadi
Teh Yanti Sri Budiarti: Muhun teh, sesah tangtos, nanging sanes hartosna teu kuciwa Teh Yanti teu ngiring teh.
Rudi Riadi
Mang Deden : nyeta, tadina mah rek dimention...
Rudi Riadi
Mang Nu'man : Muhun, mang, fikmin ode baru jeung ode lama, katut ode reformasi...
Shohiba Nu'man
wakakak.. Geura mulang, ih! Tong cingogo wae di warnet. heuheu
Rudi Riadi
Teh Tiktik Rusyani: pangapunten diparodikeun, nembe Teteh nu ngomen teh nu sanesna mah sapertos Endah Dinda Jenura, Meila Handayani, Dewi Ratna Damayanti, Teh Lies Tjandra Kancana Sudarma, Teh Neneng Sitanggang, teu karomen. Bendu kitu?
Rudi Riadi
Cep Simi : ieu mah nyumponan sarat wungkul kanggo inbokeuneun ka Kang Basyar Isya, apanan fikmin Nyiar lUmar bade dibukukeun saurna...
Tiktik Rusyani
Teu sawios Kang Rudi Riadi, ngarah langkung sohor, heuheu.
Rudi Riadi
Teh Munggaran Alfatih Z, Teh Mustika Kurniarasa Haroeni, oge teu komen, pasti bendu...heuheu.
Ahmad Fawzy Imron
waduh...nembean abdi mah, maca fikmin dugika ngagerenteskeun dina manah "Anyiiiir..." Eta kecap teh kaluar tina manah pangjerona, bakat ku helok ku ieu fikmin... :)
Dewi Ratna Damayanti
Whuahahahaha... Sim uing ka pelem uy... Kang rudi meni badeur uing di sebut wanoja hahahaha... Tah pikmin has can aya nu ngelehkeun uy, kumaha uing pisan!
Rudi Riadi
Kang Ahmad Fawzy Imron: Kutan kitu ? sakinten atuh teu kasar teuing eta mah....kacipta.
Mustika Kurniarasa Haroeni
Hahaha,, punten kang rudi nembe buka fb deui,, halah eta ku tiasaan fikminer janten fikmin,, jempol sakuningan, khususon kanggo kang rudi seorang,, ciyehhh hihhihi
Rudi Riadi
Teh Dewi Ratna Damayanti: piraku teu kapilem atuh sakitu nu pangmotahna teh...heuheu.
Rudi Riadi
Teh Mustika Kurniarasa Haroeni : asik jempol kuningan sumping, pasti awis tah...nuhun, ulah bendu difikminkeun.
Mustika Kurniarasa Haroeni
Raos ath jempol kuningan mh renyak dan gurih,, hatur nuhun psn kang rudi, atoh nu aya tara mikmin tapi aya dina fikmin,, haha
Dadah Hidayat
Aduh Gan Rudi, kacipta ku pun abdi, marapah para fikminer kaum hawa, dina raraga mapay tapak sajarah. Nuhun Gan.
Endah Dinda Jenura
asik kaabsen, hehhe! mindeng maca kecap "endah" dina fikmin/komen tapi da maksudna mah endah kata sifat, sanes Endah abi (kecuali dina menton). ieu mah di antarana, awwww... nuhun dong, heuheu!
Rudi Riadi
Kang Dadah Hidayat: kaom hawa mah langkung sarumanget, talunan sin uing, mopo di jalan, wangsul we ka posko. Ker we kerek...heuehu.
Rudi Riadi
Sawangsulna Ceu Endah , pun bojo mah malah teu kaabsen da sanes fikminer, engke bade gabung saurna, tapi ukur noong, bisi Arjunana salingkuh.
Endah Dinda Jenura
sok atuh lebetkeun ka dieu... mun timburu atanapi sieun Arjuna-na salingkuh mah keun ku abi Akang dibelaan, rek diwartosan moal mungkin aya nu bogoheun, heuheuheu! --kabuuuuuurrr....
Rudi Riadi
Endah Dinda Jenura: hahaha...nyeta kitu...tapi da memang geus percayaeun, percaya moal aya nu bogoheun deui..
Munggaran Alfatih Z
heuheuheu keren..keren..keren nembe kabaca yeuh..fikminna
Tatang Sumarsono
Mun kitu mah, Mang, rasa ceuceub gé angger seungit nya, ngan éléh nyambuang ku kembang eros.
Lies Tjandra Kantjana
Kang Rudi, Henteu, henteu bendu Mung ku tiasaan eta ngareka unggal jenengn janten Fikmin anu benten ti fikmin-fikmin nu sanesna,Teh Lies nghaturkeun jempol Teh Lies...!
Dewi Ratna Damayanti
Abi motah kitu? Sakitu isinan teh, lungguh timpuh andalemi
Godi Suwarna
:"Haha..! Nyaan, fikmin Jang Guru terus mududul dekh. Padahal dikawal ku nu sakitu ranggetengna... heuheu..."
Liezbella Swanzen
laik dis..... :)
Wawan Setiawan Husin
laik dis ogeh!!!
Rudi Riadi
Teh Munggaran Alfatih Z: hatur nuhun, asa ngapung ieu irung...heuehu.
Rudi Riadi
Kang Tatang Sumarsono: muhun biasana mah, sok aya keneh apanan rasa ceuceubna teh urang Sunda ka Gajah Mada utamina.
Rudi Riadi
Teh Lies Tjandra Kancana Sudarma: hatur nuhun, Teh.
Rudi Riadi
Teh Dewi Ratna Damayanti: lungguh tutut meureun....
Rudi Riadi
Kang Godi Suwarna: haha...henteu kang, pun bojo mah teu timuburan, dan yakin ka abdi mah moal aya nu bogoheun deui.
Rudi Riadi
Teh Liezbella Swanzen: Lauk dis...hihi.
Rudi Riadi
Kang Wawan Setiawan Husin: tengkyuh...
Nana Sukmana
Ha ha ha.... uing sukaaaaa! Uing sukaaaaa! Ku kapikir bae ku Ujang mah, ah! Antos di YPK dipaparin deui roko ku sim uing. Apresiasi ti dieu yeuh!
Arif Syamsuri
jigana terinspirasi tina lagu MAPAY ROKO (bungsu bandung)
Wawan Setiawan Husin
beunang wae ku RR mah.........JEMPOL KABEH IDENA!
Irawan
I.....RAWAN atuuuuuuuh pami teu kasebat sadaya mah! Tapi cag heula....ké gé aya ronde kadua!supados teu disebat RUDI...in
Meila Handayani
Hahaayy..kabawa euy..heded lahh
Wawan Setiawan Husin
ku uing we atuh "Ih RAWAN pisan jalan-jalan ka sawah teh abong nohonan pangajak Nyi(ar) Lumar...........Tuh batur oge loba nu labuh, tikosewad, tiwokesad, ....... jang RUDI... jang RUDI.... belah mana!? cik amang tulungan..."
Tatang Sumarsono
Jih, mairan komén uing téh asa teu nyambung, Ang.
Meila Handayani
hayang deui ihh..kajeun diparodikeun ge..ke moal beja2 ka pamajikan arjunana tukang selingkuh hahahhah
Bening Selakshahati
nyanggakeun jempol na nun
Teti Taryani
Moal ngomen ah! bongan teu kasebat! heuheu...
Rudi Riadi
Kang Nana@ bener yeuh..samsu nya ulah mild.....*ngengkak.
Rudi Riadi
Kang Arif@ duh teu apal, Kang. nu mana nya?
Rudi Riadi
Kang Resi Wawan@ hatur tengkyuh nu teu kendat, haha...mari kita satukan para fikminer.
Rudi Riadi
Babeh Lova@ haha...maksa, dech.
Rudi Riadi
Meila@ nya, asal ulah poho we samsuna.....duaaa tah.
Rudi Riadi
Kang Tatang@ teu nyambung nyah? duh, apan memang hirup abdi mah benclang benclung heuheu. pis ah...
Rudi Riadi
Teh Bening@ hatur nuhun jempolna, mani haraneut keneh...
Hena Sumarni
ih, abdi mah teu diabsen nya, da teu ngiring. heu heu.
Rudi Riadi
Ceu Teti@ manawi bingung abdi teh, nami Teteh kedah diparodikeun kumaha, manawi kagungan ide ti nu sanes?
Rudi Riadi
Ambu Hena@ geura sakali kali mah ngariung atuh...
Hena Sumarni
Rudi Riadi; ihhhhhhhhhhhh, semaruknyah teh abdi hanteu balilihan kitu? atuh da dinten saptu bae. sawaktos-waktos mah atuh salasa, senen, rebo. ngarah sim uing iasa ngiringan cara waktos di UNPAD
Rudi Riadi
Deudeuh teuing Ambuna Kaka hoyong ngiring ngariung, dirungrum pancen nu ngahunyud. Keun atuh, upami salse, omat ulah teu ngzariung hiji waktos.
Cep Simi
Leuh, mani pogot lah urusan wanoja mah..
Rudi Riadi
Cep Simi@ antosan edisi jaluna...nyusul.
Cep Simi
Sip!