Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dyah Jeung Diah

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 11 Juli 2012 17:39:51

Dyah Pitaloka mindeng diganggu impénan goréng dina satengahing kulemna. Anjeuna ningal panonpoé ngagantung di langit, tapi dumadakan ngabeulah jadi dua. Satuluyna ngagejebur ka laut, ngarobah caina jadi beureum getih. Impénan kitu terus-terusan ngaganggu kulemna saprak utusan Majapahit datang ka Tatar Sunda.

Antukna rebutan harga diri nimbulkeun perang rongkah di Bubat. Dua kakuatan teu daek serah bongkokan ku cara kitu waé. Prajurit Galuh gugur perlaya taya nu nyésa. Dyah Pitaloka nanggung kawirang, laju patrem dilugas dilelempeng lebah jajantungna.

Numutkeun Diah Pitaloka, kesajahteraan rahayat leuwih utama batan nu laina. Antukna Diah Pitaloka merjuangkun kasehatan jeung kasajahteraan rahayat di Komisi IX DPR RI.

Komentar (13)

Asep Komara
eta mah Rikeu, Ang...hehe..
Budi Mugia Raspati
Hahaha bras ka si Oneng!
Dewi Ratna Damayanti
Hahaha... Sae tah, teu jadi nelasan diri atuh.
Irman N Dimyatié
:"Hahahaha... Si Oneng midang dina fikmin. Cenah nyalon gupernur?"
Yadi Fathur
Ang Yadi Fathur Berkata :: eta dina paragraf ka 3 baris ka 2 memperjuangkun.. maksad namah memperjuangkeun panginten nya? cobi di edit.. asa rungseb ah..
Yadi Fathur
Ang Asep Komara:: beda , rikeu sareng dyah
Yadi Fathur
Ang Budi Mugia Raspati:: Tapi sanes carita si Oneng heheh
Yadi Fathur
Lebah paragraf ka 3 mah sigana teu jadi nelasan diri teh, mung paragraf 1 sareng 2 tiasa janten. Margi dua tokoh dina seting sareng latar nu benten ruang waktu kitu pangunten Aceuk Dewi Ratna Damayanti
Yadi Fathur
Ari Oneng mah berjoang teh janten gubernur ari Dyah Pitaloka mah digi ka pet pati pet nyawa.. eta panginten bentena teh, Ang Irman N Dimyatie
Zulaikha Sobana
Nyambungkeun antawis Dyah 1 sareng Diah 2 na teu acan kapendak Kang Yadi Fathur Berkata, kedah aya panyambung supados karaos ngaguluyur manawi....Dyah nu kahiji bajoang di Bubat kangge nanjeurkeun harga diri, Diah nu kadua bajoang ngajadi wawakil rahayat....
Yadi Fathur
Zulaikha Sobana::Muhun nya eta rada sesah.. Cobi atuh diropea deui sangkan fikmin teh aya nilai kanggo ngabedakeun perjoangan istri jaman karuhun sareng kiwari
Tatang Sumarsono
Alus, Ang. Kudu aya nu "anyar" dina fikmin mah, ngarah pangling.
Godi Suwarna
:"Haha...! Siiip dekh...! Hiduuup Neng Diaaah...!"