Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kapopohokeun

Kénging Deni Riaddy
Dipidangkeun dina lapak 11 Juli 2012 16:34:18

Saminggu deui lalajangan téh. Pésta kawinan ngahaja milih di hotél bintang. Kangaranan kawin. Sakali saumur hirup, kahayang mah. Ah kétang da kahayang kabéh wanoja. Kaasup kuring. Teu pamohalan mun direuah-reuah ku hajat rongkah téh.
Persiapan geus siap kabéh. Hotél. Dékorasi. Katering. Salon. Mobil pangantén. Baju pangantén kamari geus fitting. Sip. Dipan jeung parabot kamar sapuratina ngahaja meuli weuteuh. Teu poho kartu ondangan geus ti kamari dibagikeun. Cindera mata. Buku tamu. Euweuh nu kaliwat. Dapon kitu deui keur dina waktuna engké. Panitia disusun bari dipupuhuan ku Emang nu boga EO. Pager ayu. Pager layu. Nu ngajaga di bagéan dahareun. Kabéh siap. Pakéanana maké adat sunda lengkep. Léngsér. Ngeuyeuk seureuh. Ogé keur upacara adat dina prungna saméméh jeung satutasna dirapalan. Siap. Sampurna.
Kéla kapopohokeun. Euh aya nu kaliwat. Pangantén lalakina. Enya can meunang, mangka tinggal saminggu deui waktuna. Bisa kitu néanganana geus samporét kieu?

Komentar (30)

Maria Halimatussadiah
ˆ⌣ˆ✗¡✗¡✗¡ ˆ⌣ˆ aya ku kituna...
Rochaeni Neni Albanjari
beuh...
Deni Riaddy
Teh Maria Halimatussadiah, baluweng teu pararuguh ieu teh... sagala tos dipesenan, ari panganten pamegetna teu aya....
Deni Riaddy
Teh Neni Geo Albanjari, kunaon teh?
Zahra DW
milari nu rido tangtos seueur
Deni Riaddy
Teh Zahra DW, hehehe numawi diantosan karidoanana ge weleh teu mendak wae ning... usaha mah usaha beak dengkak... haruuuh...!
Zahra DW
cobi atuh tatawiskeun deui di lapak ieu manawi aya nu kersaeun
Deni Riaddy
Hatur nuhun kasanggakeun kangge kersana Kang Joey Pengganti Wiro, Teh Nena Cunara, teh Tiktik Rusyani, Kang Abu Ainun, Ang Apoedy Sarah Ihsan, Kang Budi Mugia Raspati, nu parantos nancebkeun jempol pangdeudeulna... Uhun...
Deni Riaddy
Teu hilap oge ka kersana Ang Azwan Alonso Goena'one, Kang Wawan Setiawan Husin, Teh Zahra DW, Teh Ambu Kiarvie Tea, Teh Neni Geo Albanjari, Kang Basyar Isya, Kang Asep Komara sareng Teh Endah Dinda Jenura, hatur nuhun jempol biruna nu parantos najeur. Nuhun Kang, Ang, Teh.....
Deni Riaddy
Teh Zahra DW, Hihihi.... aim ah isin di dieu mah nawiskeunana ge... ke we di lembur tatanggi....
Zahra DW
hanjakal pun anak alit kénéh upami tos ageung mah badé dipulung mantu
Yadi Fathur
Simkuring siap janten cadangan panganten lalaki mah
Diky Pamanahrasa
Daptar ah ,,, manawi aya keneh,,,hehe,,sae kang
Deni Riaddy
Teh Zahra DW, ulah atuh hawatos masih di TK mah... Dikinten bade anyang-anyangan...
Deni Riaddy
Ang Yadi Fathur Berkata, tah geuning aya nu sayogi... Nuhun Ang...
Deni Riaddy
Ang Diky Pamanahrasa, urang saembarakeun we atuh nya, mamanawian aya deui nu daftar.... "̮ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ :D الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِي Ang... Sehat. Sawalerna?
Elis Sri Yovita
aya di dieu panganten pamegetna mah, bade milih nu kumaha ??
Deni Riaddy
Teh Elis Sri Yovita, hadeuh... sip atuh ah aya di dinya mah. Manawi nu rada kulawu nyondong kitu Teh? Atanapi nu kayas kitu?
Diky Pamanahrasa
Alhamdulilah kang,, hehe
Tatang Sumarsono
Jih, naha kumaha unina dina kartu ondangan, mun tacan aya lalakina mah? Keun urusan hotél, dékor, dipan, katering, korsi panganten, atawa mobilna pisan bisa kaharti. Jigana, "Teu lebar mun direuah-reuah ku hajat rongkah" nya, Ang?
Deni Riaddy
Diky Pamanahrasa, nuhun Ang damang mah... Kumaha wartosna? Kamana wae ieu teh? "̮ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ :D
Deni Riaddy
Kakang Tatang Sumarsono, sementawis dina uleman mah dikosongkeun namina Kakang. Pami tos aya, ke dibewarakeun sateuacanna dirapalan. Samulihna ka bumi, nami pamegetna tiasa diserat ku nyalira. "̮ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ :D ... Nuhun Kakang...
Deni Riaddy
Hatur nuhun kasanggakeun kangge: Kakang Tatang Sumarsono, Kang Herdi Pamungkas, Teh Cucu Unisah, Neng Mustika Kurniarasa Haroeni, Teh Zulaikha Sobana, Kang Yayan Rusyana, Kang Rifan Sahrony, nu parantos nancebkeun jempol pangdeudeulna... Hatur nuhun kum ka sadayana. Wilujeng malem jumaahan....
Deni Riaddy
Oge teu hilap kangge: Kang Cicara Cac, Teh Elis Sri Yovita,Ang Cep Simi, Kang Diky Pamanahrasa, Kang Yuharno Uyuh, sareng Kang Yadi Fathur Berkata, hatur nuhun jempol biruna. Tegep lah. Wilujeng malem jumaah we....
Meila Handayani
hihihihii...paraahh
Deni Riaddy
Neng Meila Handayani, Neng ulah ku "P" atuh ku "F" geura... sae... Farah...
Meila Handayani
farah mah rerencangan abdi...hihihi
Deni Riaddy
Neng Meila Handayani, "̮ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ :D ini hanya fiktif, kalau ada kesamaan nama, itu hanya kebetulan... Hɑ̣̣̇̇ɑ̣̣̇̇ Hɑ̣̣̇̇ɑ̣̣̇̇ Hɑ̣̣̇̇ɑ̣̣̇̇ Hɑ̣̣̇̇ɑ̣̣̇̇ Hɑ̣̣̇̇ɑ̣̣̇̇ Hɑ̣̣̇̇ɑ̣̣̇̇.
Meila Handayani
beuhh..jiga na sinetron wae atuh kang hihiihi...bae da farah mah bageur tara nyegag hahhahah
Deni Riaddy
Neng Meila Handayani, muhun da nu sok nyegag mah tatanggina Farah atuh... Neng Bleky tea ning...