Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pamajikan

Kénging Yusef Muldiyana II
Dipidangkeun dina lapak 11 Juli 2012 11:02:31

"Bener ceuk batur, Dil. Rumahtangga téh asa dina naraka. Atuda gé pamajikan uing mah galak kacida. Teu kaop uing nyieun kasalahan saeutik , ih tuluy wé ngocoblak teu eureun-eureun bari gagaur siga maung kalaparan” ceuk Mat Pélor ka Mat Gadil basa tepung di kariaan ngawinkeun anak Mat Beunteur. “Leuheung manéh mah, Lor.” Walon Mat Gadil. “Déwék mah leuwih ripuh, sanajan teu nyieun kasalahan saeutik-eutik acan, naha da unggal waktu disentakan wé déwék mah ku pamajikan téh,” ceuk Mat Gadil kénéh. “Ilaing anu leuheung mah, Dil. Sanajan boga pamajikan sok suntak-sentak , tapi da pamajikan ilaing mah geulis, ,méncrang, kayungyun , matak betah nu ningali. Ari pamajikan aing?” ceuk Mat Pélor. Pok, Mat Gadil ngomong “heueuh nya, Lor, pamajikan manéh mah jeding, sina operasi pelastik kaditu, tuh loba kantong kérésék di jarian” Mat Pélor cengkat tina korsi, nyarita semu ambek. “Ilaing téh ngadon ngahina? Jeding-jeding ogé pamajikan aing, kéhéd!”

Komentar (39)

EMAN BUDIMAN
Hahaha... angger wé pamajikan goréng ogé aya nu ngahina mah ambek nya Gan
Meila Handayani
☺Ήii☺Ήii☺Ήii•••☺ ..
Yusef Muldiyana
Hahahaaa muhun leres Kang 'Eboed' Eman Budiman, akang oge kitu deuih? Ahahaaaaaa...
Yusef Muldiyana
Kade Meila Handayani ulah sesentak ka carogé teh nya? Pamali eyeuh
Yadi Fathur
Hwahahahah,,, Buruk-buruk papan jati... jding-jding oge mik tyson aeh pamajikan uiang cnah
Yusef Muldiyana
Hihihiii bejakeun geura ka Myke Tyson ang Yadi Fathur Berkata
EMAN BUDIMAN
Jih pun bojo mah ciples Luna Maya Ang, lieur enjing2 tos seueur nu ngantri nyungkeun ttd wkwkwk
Yusef Muldiyana
Wah kabita eung, hoyong pisan abdi gaduh nu kitu, dimana pesenna Ang 'Eboed' Eman Budiman?
Liezbella Swanzen
Heuheuheu..... :)
Yusef Muldiyana
Aduh meni reueus yeh manah sim kuring ninggal étéh Liezbella Swanzen gumujeng, kabayang waosna anu bodas ngabaris deuh
Irman N Dimyatié
:"Jeding-jeding oge rasa odading..."
Yusef Muldiyana
Kang Irman N Dimyatie ulah hilap dinten jumaan Onéng dijodohkan ping 13
Rudya Kuz
haahahaha gebleg tah fikmin na heded pisan...
Irman N Dimyatié
:"Tabuh setengah tujuh, Ang?"
Godi Suwarna
:"Whahaha...! Segeeeer, 'Aaaang..."
EMAN BUDIMAN
Di Pasar Baru gé ngajéjér Ang :D
Yusef Muldiyana
Nuhun atuh Kang Godi Suwarna pami seugeur mah, ih telepon ,emi teu diangkat
Endah Dinda Jenura
jempol 7 jeding kangge Mat Pelor, wkwkwkwk!
Yusef Muldiyana
Ti wengi nya Ang 'Eboed' Eman Budiman
Yusef Muldiyana
Bela ka pamajikan galak ogé nya Mat Pélor mah, Néng Endah Dinda Jenura?
Endah Dinda Jenura
puguh nineung ku galakna, sigana teh, hehehe...
Yusef Muldiyana
Kang Deden Abdul Aziz kantos curhat teu ka Mat Gadil?
Mahpudin
hahahaahaha... gadil tah nu jeding teh... heuheuheu...
Endah Dinda Jenura
hoooooorrr... wkwkwk!
Dédén Abdul Aziz
"Kumaha, Dil?" ceuk Mat Gadil ka babaturanana...
Tiktik Rusyani
Salam kanggo Mat Pelor, aya ku satia kanu jeding teh.
Irman N Dimyatié
:"Mat Pelor teh, cenah mah anggota FBS oge. Cik bejaan, ngaran FB-na saha sich? Meni panasaran."
Rudi Riadi
Kacipta eta galungan dua jawara di tempat nu kariaan.
Wawan Setiawan Husin
sur.pri.se. hhahahahahahahahahaa........of de kehed... of de palastik!
Yusef Muldiyana
Hehehe Ang Deden Abdul Aziz curhat
Yusef Muldiyana
Hahahaaa kedah kitu teh Tiktik Rusyani
Yusef Muldiyana
Ang Rudi Riadi galungan gara-gara jeding
Yusef Muldiyana
Ntrurrr nuhrhurn Kang Wawan Setiawan Husin
Candra Nugraha X
Kang yus, untung teu wardoyo pamajikanna.. Hehee
Irawan
Jedingna tuda bati digalécokan waé
Yuharno Uyuh
untung nu jeding teh biwirna.., hehe
Zulaikha Sobana
Jeding-jeding oge soulmate abadi nya Kang Yusef Muldiyana II...?Hehehe...dihina ku batur mah siap-siap bogem mentah ngalayang kana tarangna...
Ipit Saefidier Dimyati
jeding2 ge kueh odading kang yusef... seksi siga angelina jolly
Cucu Unisah
jeding-jeding ge lumayan nya kang...toel-toeleun...heuheu