Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngaguruh Handaruan

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 11 Juli 2012 04:43:42

"Bener teu cenah aya hadis Nabi ngeunaan bancang pakewuh di ahir jaman samemeh degna kiamat?" ceuk adi nanya meni daria. Kutak-ketik, kutak-ketik dua curuk lulumpatan luhureun kibot bari panon mencrongkeun layar komputer anu nyambung jeung internet, berebet ajengan gugel mere sajumlah tulisan dalil jeung katerangan ngeunaan eta masalah. Salah sahiji alamatna diklik tuluy eusina ngabejaan cenah pokona ibadah ka Alloh sing balener, aya jeung euweuhna sora anu ngaguruh handaruan eta engke isuk jaganing geto tong dihariwangkeun. Rek salamet atawa teu salamet di dunya ceuk pituduh ajengan gugel nu penting laksanakeun ibadah jeung ngadu'a kalawan iklas ulah nepi ka cilaka di aherat.

Komentar (4)

Wawan Setiawan Husin
ngonemporer, modern pisan.. sae ang Sub!
Subhan Munawar Bin Alwy
haturnuhun pisan jempolna, oge ka ang wawan haturnuhun motipasina
Yadi Fathur
leres ngonemporer, modern pisan... jadi santri ajengan gugel ah... masantrena cigana di al warnen.. heheh
Subhan Munawar Bin Alwy
ang yadi: atuh da ayeuna sagala gampil, sorogan jurumiyah sapinah dugika hikam kari unjukkan ka ajengan gugel di pasantren alwarnet, leres pisan. heheh