Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Tulus Hajat

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2012 21:12:35

Gap ka nu itu, lain. Gap ka nu ieu lain keneh wae. Piraku ari kudu maké raksukan basajan mah da ieu teh hajatan gedé. Nepi ka nu di jugjug rarasaan mah rek kabeurangan, tapi hadéna we rombongan can keneh datang.
“Di undur pangersa. Mangga tersa linggih”, ceuk panitia bari metakeun leungeuna ka tempat pangdiukan tamu ondangan. Geus opat jamna nugguan acara can keneh dimimitian.
Tina pangeras sora panitia nyelengkuen make basa jawa nu pihartieuna:
“Hadirin nu dipikahormat, kumargi rombongan ti palih kulon teu acan dongkap keneh wae, acara salajengna badé diteraskeun kana hiburan ronggéng karaton”. Teu kungsi lila salah saurang lalaki boloboran getih nyampeurkeun riungan, mawa beja kajadian di Bubat.

Komentar (13)

Rudi Riadi
"Hajatna teu tulus, perangna mah tulus," ceuk Kang Didin Tulus...(kamana nya eta Ki Tulus).
Irman N Dimyatié
:"Kabayang tah..."
Abu Ainun
Didin tenan! Tulus Abu kagum, fikminne tekan ning Kraton Majapahit. Hajat ra hajatan anggere mbubat...
Godi Suwarna
:"Heded, Ang..! Suasana hajat ayeuna dileokkeun ka bihari. Gaya nyaritana rineh bin santey...."
Tanti Damayanti
siip...........
Endah Dinda Jenura
asiiikkk... sisi lain!
Yadi Fathur
Hatur nuhun ka Pangersa Ang Rudi Riadi, Ang Irman N Dimyatie, Ang Abu Ainun, Ang Prabu Godi Suwarna, Ambu Tanti Damayanti sareng Aceuk Endah Dinda Jenura... Ah iru mah mung berpartisipasi ulu biung dina tema Nyiar Lumar di sabudeurun buricak burinongn fikmin-fikmin baraya nu cing pecenghul ... "prung Ah"..
Dadi Arya
Gusti! Pun uing asa milu geumpeur...hodéééd Ang!
Yadi Fathur
sami abdi ge Ang Dadi , masih reuwas ngabandungan pesawat nu turun di astana gede.. heheh
Yayan Bedog Supriatna
tah..tah...nyaan ieu mah ditoongna di lebah séjén pisan.
Yadi Fathur
Heuheuh... Ang Yayan ..... damang..?
Budi Mugia Raspati
Basajan, nyintreuk pungkasanana.,
Yadi Fathur
Uhun ang Budi Mugia Raspati...punten we bilih aya nu kasintreuk heheh halah