Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kuring Urang Sunda

Kénging Cep Simi
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2012 20:56:43

Indung kuring. Bapa kuring. Kuring oge. Urang Sunda. Reueus. Yeuh tingali getih kaula! Beureum. Getih Siliwangi. Yeuh beulah dada kaula! Wening. Jiwa Pasundan. Moal unggut kalinduan moal gedag kaanginan. Sanajan batur ngahina. Teu paduli. Kuring reueus jadi urang Sunda.

Komentar (21)

Rochaeni Neni Albanjari
mudah2an seueur pamuda nu sapertos Cep Simi, reueus ku Sundana....
Irawan
Saha nu ngahina,saha?urang mana?di mana Imahna?.......ieu rék ngajual calana!heu
Cep Simi
Teh Neni: teu kedah melang teu kedah hariwang, seueur keneh anu reueus janten urang Sunda teh. Malih urang deungeun oge muji, urang Sunda mah saurna luhur ajen dirina, sesah dibibita ku naon bae. Apanan saur saurang ustadz anu kawitna misionaris kristen oge, sasaran utami para misionaris teh nya urang Sunda pisan.
Yadi Fathur
taaariiik mang...
Cep Simi
Kang Irawan: tong diical atuh gaduh banda teh, aya kadua nambihan. Kang Yadi: sip!
Tatang Sumarsono
Jih, sarua waé ari lebah kareueus mah, njan uing jadi urang Sunda téh lain kahayang sorangan.
Mahpudin
HIDUP PERSIB... duka abdi mah, mun nyabit2 Sunda teh janten sok hoyong ngajorowok HIDUP PERSIB.... heuheuheu.....
Rudi Haryadi
mangga atuh urang sunda geura makalangan ...... meuni asa tara aya bejana ........
Neneng Sitanggang
Cep Simi, ari teteh kumaha atuh? hehehe..
Rochaeni Neni Albanjari
pami ningal sajarah mah leres pisan kitu Cep....
Cep Simi
Teh Neneng: upami Teteh sanes urang sunda teu sawios-wios. Sajatina Teteh kedah reueus ku getih nyalira. Margi jalmi anu panghinana teh nyaeta anu ngaraos hina ku bangsana nyalira dipayuneun bangsa lian. Ieu mah sanes bade ngunggulkeun bangsa sunda ti bangsa sanes, da bangsa nanaon oge sami mulyana.
Akoer Lah
Saur Mang Koko mah : Éh Pasundan éksiganda (lemah cai), Kuring nyaah ka andika, Andika téh tanah éndah, Uparengga nusantara, Sugih jiwa sugih bahan, Linunturan kawibawaan, Éh Pasundan éksiganda, Kuring nyaah ka andika.
Rudi Riadi
Teuneung ludeung....tandang makalangan.
Cep Simi
Kang Rudi: tong diwartos-wartos lebah resep nambut artosna mah, nya...hehe
Iwan Hanjuang
Akang ge urang sunda Cep Simi, turunan wanaraja garut sadang, bungbulang, pameungpeuk,cikajang, tarogong ,samarang leles, kadungora, karang pawitan cibatu, cikajang,banyuresmi, tarogong, cikole, cibatu... wakakak
Cep Simi
Oh, manawi teh urang Ciamis. Eh, ciamis oge sunda keneh nya, Kang..
Echie Ariess
Cung ahh, chi saia kirang ngartos ai wening teh naon Ang??
Cep Simi
Wening = bening
Iwan Hanjuang
Tah Mustika Kurniarasa Haroeni, lain urang sunda eta mah urang Linggarjati..
Irman N Dimyatié
:"Indung China, Bapa Arab, naha uing urang Sunda? Teuing ah...!"
Iwan Hanjuang
Lain, ilaing mah urang Situ Gede... wew...