Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ginjal Ganjel

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2012 17:51:31

Lamun harita manehna nurut ka pamajikan teu indit nguseup deui, jigana moal kudu humaregung poporongkolan nahan nyeri cangkeng kusabab hese kiih. Tiheula matak asup rumasakit ge kusabab kasakit ginjal. Ngaduduk diuk mangjam-jam merhatikeun kukumbul jeung tali jeujeur nu can endag-endag teu ka goder goder acan ku lauk. Kadang kalakuan kitu teh tilu peuting tuluy-tuluy teu nyaho beurang teu nyaho peuting. Nyebutkeun na oge batan kudu eureun nguseup dicarek ku pamajikan mah mending keneh enggeusan rumah tangga pajarkeun teh. Ayeuna sanggeus diponis ku dokter ginjalna kudu dipiceun, heueuh akhirna mah menta diurus ku pamajikan deui. Lamun geus dipiceun sabeulah masih rek tuluy ngagugu keneh karesep kitu?