Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Malem SenЀn

Kénging Yuharno Uyuh
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2012 14:31:53

Basa kamar mѐlѐngѐ. Selengseng seungit minyak nambrak irung. Laju ditoong. Gebeg. Hatѐ ngadulag. Asa geus lawas tara pinanggih kaѐndahan. Nu dikamar ngalangkang, nyѐrѐngѐh bari gugupay. Culang-cileung. Sangeus ngarasa aman, sup, gajleng. Kerewek. Cakcak na tѐmbok sareuri, buriak lalumpatan. “Ieu tѐh Nyi Diah tѐa..?” Cѐkeng, hookeun “Muhn. “Pokna halon bari imut. “Ang, abdi kataji ku sora rebab. “ Pokna, malѐdogkeun dilak. Laju ngarangkul “Emh, nuhun atuh Nyai.., nuhun.. Nyai..!!” Jelebѐt. Pingping aya nu mabuk. Wanci janari leutik diluareun kamar, aya nu nginghak. Sorana ngahѐas. Tereleng, gabrug dirangkul.

Komentar (34)

Tatang Sumarsono
Kadé, Ang, bisi Neng Diah nu badé ngandidat gupernur, eum.
Yuharno Uyuh
He,heh Sanes Ang.., ieu mah Diah tukang lotek. Keun Teh Diah eta mah sina manggung, urang tinggali we ketakna "D.Sartika nyoara".
Yuharno Uyuh
Ang Apoedy Sarah Ihsan, Ang Tatang nuhn jempol sareng komena.
Yuharno Uyuh
Nur Fithry. Nuhn Teteh..
Yuharno Uyuh
Yadi Fathur Berkata, nuhn Ang jempolna..
Yadi Fathur
Malem Senen iraha ang ieu teh? heheh
Yuharno Uyuh
Ah tiap malem senen we, kadang malem jumaah, komo malem minggu mah.he,heh
Rohaendi
Nu nginghak tangtuna mah budak, tempat sarena dipake Diah
Nana Sukmana
Tetela murudul ideuna, Ang. Teu lepat kasauran Kang Perbu Godi Suwarna. Nu tos Nyiar Lumar mah sok malencrang. Mung uing mah lalendeng keneh ieu teh. Teu acan tiasa mikmin.
Irman N Dimyatié
:"Beu...! Bener pisan. Murudul fikminna. Sing emut kasauran Ang Godi Suwarna. Kedah rada ditahan heula. Pendem heula. Lebar. Ingkeun heula. Hiji-hiji kaluarkeunana."
Dewi Ratna Damayanti
weureu lumar taaaaahhhh.... heheheheh
Yuharno Uyuh
Jang Rohendi , Ang.Nana ,Apih.Irman N Awang, Ateu.Damayanti. Nuhn nuhn parantos kersa ngajempolan. Muhn, Lumar teh ngancik, dina rebab Uing. He,hehe.
Irman N Dimyatié
:"Euh... geuningan?"
Iwan Hanjuang
Geuningan...euh..?
Irman N Dimyatié
Ang Iwan Hanjuang:"Sakali deui ngagoongan. Dikurud tah kumis teh..!"
Yuharno Uyuh
heu heu, geuning, heuheu geuning..,
Iwan Hanjuang
Duh untung kamari tas dikurud kumis teh, kurud kumis Yuharno Uyuh, we da ngan aya 16 lambar ieuh...
Yuharno Uyuh
ha,haha, kumis ipis pangirut Ny lumar..
Yuharno Uyuh
Teh Neni Geo ...! he,heh..
Yuharno Uyuh
Uwa Agus Nuhn jempolna Wa..
Yuharno Uyuh
Ang Herdi.., nyhn dai jempolna.
Yuharno Uyuh
Cep Simi, nuhn dai..
Yuharno Uyuh
Ang Cicara Cac Nuhn jelponyah..
Yuharno Uyuh
NuhnZenzenz.., Jempolna..
Yuharno Uyuh
Aris Kumetir. nuhn jempolna A..
Aris
Sim uing dugi ka muringkak ngadangu sora rebabna. Tingpuringkak. Heded, Ang....
Yuharno Uyuh
Nuhn Ang, Heheh.. Eng Ki.., nuhn. uing sono..
Yuharno Uyuh
Teh Tiktik Rusyani. Nuhn..
Yuharno Uyuh
Liezbella Swanzen. Neng Liez. Nuhn jempolna..
Nazarudin Azhar
asa palaur kieu yeuh teterelengan mah, hehe...
Yuharno Uyuh
Ang Azhar.., Nuhn, palaur kumha maksadna Ang..? Duh.,
Nazarudin Azhar
henteu, eta we kacipta, nereleng teras ngagabrug.. hehe... sip ang...
Yuharno Uyuh
Dewi Mentari. Teh Dew, nuhn..
Yuharno Uyuh
Muhn, boro jongjon, si bungsu nginghak, Ang Azhar.., heheh