Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Guru Jomlo

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2012 12:12:05

Nitenan beunget mah nembongkeun euweuh masalah malah sura seuri bangun bungah ditanya ge lancar ngajawab jiga nu euweuh kasusah. Murid-murid nyalampeurkeun sasalaman bari kadangkala make jeung nyium leungeun sagala asa raragab komo murid awewe mu bongsor tur pantes mah sok jadi sur-ser teu puguh rarasaan. Ceuk napsu mah atoh nakeran. Ngan diri jadi asa laput ku dosa. Duh Gusti Nu Maha Suci lain teu terang ngagugu hawa napsu teh matak cilaka, enggalkeun takdirkeun abdi supados gaduh rencang hirup beurang peuting nu solehah sae mungguhing Gusti.