Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kang Irman N Dimyatie

Kénging Rudi Riadi
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2012 09:54:45

Kumaha Damang, Kang? Ayeuna mah tos sibuk deui panginten. Numawi nyerat ieu fikmin téh badé sasadu. Gaduh ideu mikmin nanging gayana hoyong bénten.

Ilikan geura ieu fikmin sim uing nurutan pisan gaya pangersa. Raos geuning mikmin model kieu téh. Mung ngésangna langkung-langkung ti damel wengi sareng pun bojo. Alahbatan manggul batu ti Gunung Manglayang. Nanging da keukeuh hoyong tiasa.

Naha teu nanaon kitu?

Dosa teu nya sim uing tuturut munding. ”Ih, nya henteu atuh,” pasti kitu waleran Akang. Mustahil Akang nyawad angot curak carék mah. Yakin, bari seuseurian moal boa maosna gé. Ayeuna mah sugema haté téh, wiréh tiasa mikmin gaya nu ahéng. Ti kapungkur hoyong kieu téh saleresna mah. Intina mah mugi-mugi Akang tiasa nambutkeun artos ka sim uing, kanggo mésér léktok. Éta tungtungna nu teu ngeunah téh.

Komentar (71)

Rudi Riadi
Haturan kang Irman N Dimyatie...hehe.
Irawan
"Riweuh Uing Diinjeuman Ilaing mah!" waler Kang Irman N Dimyatie, tah koménna gé gaya kitu
Ahmad Fawzy Imron
Fikmin#Kang Rudi Riadi# Damang, Kang? Nuju sono ka salira abdi teh. Sok emut kana Fikmin-fikmin damelan salira. Hoyong pisan tiasa nurutan gayana. Malihan, abdi kantos saum dua minggu, ngarah tiasa ngadamel fikminn siga fikmin akang. Oge kantos tataros ka pangersa mama ajengan suhro, kedah ngawirid naon abdi sangkan tiasa nyerat fikmin siga akang. Namung lebeng..keukeuh, Kang..abdi teu tiasa. Rupina, pedah pameunteu abdi langkung manis tibatan akang. Atanapi jalaran abdi teu gaduh bakat kana nipu batur. Eta sigana alesannana mah. Kang...abdi seja pamit heula..kaleresan aya santri istri nu sumping ka rorompok. Meungpeung pun bojo nuju teu aya. Hatur nuhun, Kang. Punten bilih abdi teu acan tiasa ngintun pulsa deui.
Akoer Lah
Sigana pangaruh ti Kang Irman nu gogoleran na pingping Jang Rudi waktu ngariung hareupeun obor, heuheu...
Entjep Sunardhi
Fikmin sinergi rasa rudi kemasan irman, Rudirman. Jempol yi. Utamana lebah pangais tungtung.
Nasrul Jatnika
Fikmin #Ahmad Fawzy Imron# Asa resep ningali gambar propic akang. Siga gambar berhala nu ku uing baheula di kadekan. Laju ku uing disampaikeun kampakna kana taktak patung anu pang gedena. Eh, ketang salah. Etamah carita Khalilullah Ibrahim. Da abdi mah Ibra hungkul. Eta panginten pedah beungeut abdi jiga Ibra Azhari, jadi weh ginggiapeun. Ningal sareng ngaos fikmin akang, asa kataji ku jerona sareng ku lampar aweuhana. Sigana Akang mah kapungkur kantos jadi bentang film Si Bolang. Janten mani sab gunung, saba kota saba sagara pasir. Hapunten anu kasuhun, upami ngaganggu waktosna margi ngaos fikmin ieu. Komo upami nuju nyakedap sareng tuang rai mah. Oge bilih modemna janten lelet, eta mah mangga di jejek we modemna. Atanapi supados hurung langkung enggal, sae dibanjur minyak tanah sareng diistrenan ku paneker.
Yayan Bedog Supriatna
Fikmin #Kang Haji AFI# Karasa ngagulusur unggal pikmina. Aya kelir hejo, bodas, beureum tapi teu leupas ti kayas nu jadi kelir dasarna. Fédo élom karasana. Istuning matak kagembang balaréra, pangpangna kaom wanoja. ( Ka Rudi Riadi, tah uing geh nurutan Ka Irman N Dimyatie )
Rudi Riadi
Babéh : moallll...yakin moal kitu, pasti Kang Irman mah...nonjok angen...heuheu.
Rudi Riadi
Kang Ahmad Fawzy Imron: halah ieung...eta fikmin aya ku manis aya ku narsis....heuheu. Nuhun, Kang. Perkawis pulsa mah wiso teu dikintunan deui oge, atahanana we...hihi.
Endah Dinda Jenura
adeuuuhhh... cypher-null-an, hahhaha!
Rudi Riadi
Kang Akoer Lah : Rupina mah kana kitu, tah, mani mesra tuda....heuheu.
Rudi Riadi
Kang Entjep Sunardhi: muhun, Kang Haji,...nuju diajar gaya baru, supados teu boson, eh, bosen...hehe. Nuhun.
Rudi Riadi
Kang Nasrul Jatnika: haha....boa usum engke mah ngageroan teh model kieu.
Rudi Riadi
Kang Yayan 'Bedog' Supriatna : Tah ieu mah Kang Irman pisan, versi gampangna, tda ukur sababaraha kalimah...hehe.
Rudi Riadi
Ceu Endah Dinda Jenura: malum lalaki kabitaan ku barang batur...heuheu.
Dadi Arya
hahaha...bating! aya fikmin modol kieu..aéh, modél kieu! halah, modus anyar!
Endah Dinda Jenura
Fikmin# Kang Uzy Miwah Kang Rudi # Kangs, kumaha daramang? Abi tacan ibak da. Nya, teu nyambung, tapi wios da komen ngacapruk ieu mah. Gutrutna ge dadakan. Uyuhan seginih juga aya kahayang. Zzzzzz... Yen teu aya kecap nu dikawitan ku hurup Z dina kamus website, yakin ayeuna mah. Matak rada lami ngahulengna, da maenya ujug-ujug ngaclok ngobrolkeun kuda zebra onaman, wkwkwk! Idih pisan geuning cyper null-an teh, nya? Wuwuh matak panasaran. Ari palebah dinya mah salah abi olangan bet kabitaan hayang komen ngangge rumus eta sagala. Horeng teu gampang, wew! Kieu, abi pan tos 4 dinten tacan ibak, ssshh... Atuda tiris, aslina! Ngan nya kitu, ngangseu awak olangan tos malu perada ayeuna mah, baning ku haseum, heuheu! Geura ibak, heg teh c Uken sasauran kitu, bieu pisan, bari mengpeuk pangambungna. Rada isin abi dikitukeun mah. Ugh. Daek teu daek kedah ngagujubar heula sigana, soooo... Ibak heula nya, engke seratna disambung deui pami abi tos seungit sabun mandi, xixiixi!
Rudi Riadi
Kang Dadi Arya@ kabita ti baheula, nembe kalaksanakeun modol eh model kieu teh....
Rudi Riadi
Assooy geboy, Ceu Endah Dinda .....hihihi, dua sakaligus eta mah, wios teu nyambung ge nu penting aya benang merahna nyaeta: can mandi...wkwkwk.
Irman N Dimyatié
:"Hahahahaha... eta tah nu reuwasna mah palebah tungtungna. Mimiti resep, kadua atoh, katileu reueus... palebah kaopatna, ngajedak wakakakaak....! Jempol juhlas treuk kasanggakeun...!"
Nazarudin Azhar
Fikmin#Komentar# Kudu kumaha nya ngomentarna, Rud? Osok ngomentar, tapi lantaran dikieukeun jadi ripuh sorangan, hahaha. Make jeung ngahuleng mikir sagala. Edas aingah. Nulis delet nulis delet. Teu anggeus-anggeus. Alahbatan keur ngadeuheus ka pimitohaeun, rek nyarita teh. Rengse ah.
Taufik Hidayat
Hahahaha.. Tah abdi mah bade ditiru jurus panungtungna.
Matdon
fikmin #Moal Komentar# Mi Allah moal komentar tah, Mi Allah sumpahna ge...
Dewi Ratna Damayanti
Fikmin # nurutan # Nya dé dikumahakeun deui. Ukur kitu ayana. Rarasaanmah tos merenah. Upamina karaos kusalira teu cocog. Teu sawios. Asal salira ulah dugi ka bendu we. Nyanggakeun sadaya-daya.
EMAN BUDIMAN
Fikmin #AJIB# Aya-aya waé. Jang Rudi téa atuh pikiraneun. Ih..., tapi teu nanaon kétang nurutan gé nu penting mah bisa nyakakak. Babarakatakan, wkwkwk...
Irman N Dimyatié
:"Halah....! Demam Cipher Null saprak mulang ti situs Astana Gede hahaha... Tah, eta LUMAR teh. Hidayah al-fikminiyah wal-qomentariyah fil-lafaqiyyah Al-Sundawiyah...!"
Budi Mugia Raspati
Fikmin #Ang Rudi# Angger. Nitah seuri, kalakuan teh. Gaya nu geus maneuh tea. Rarasaan mah can kawenehan nempo manehna daria. Unggal pung, matak nyerengeh, nyakakak. Dina rek tuturutina ge hese geuning. Isuk pageto mah rek guguru, ka manehna.
Tatang Sumarsono
Rudi Riadi .... Rék kitu, rék kieu, jih alus waé. Uing ukur bisa heueuh-heueuh (teu maké bueuk). Da apanan ari dina hirup mah sok silih pangaruhan. Intina manusa mah tong ngarasa hébat sorangan. Resep ngabelejog batur, naha rék dieureuneun? Ingkeun waé atuh. Apan éta mah stigma nu dalit jeung salira. Dina enyana gé rék tuturut munding, tong sagemblengna teuing. Ih, naha kalah iiirihiln dikomén ku uing téh?
Meila Handayani
HªhªhªHªhªhªHªhªhª seum tungtungna
Rudi Riadi
Nembe tiasa ngajempolan.. ayeuna rek singkil nembalan ku siper enul.
Rudi Riadi
Kang Irman N Dimyatie: eta tungtungna ulah dianggap heureuy...heuheu.
Rudi Riadi
Nembalan#MANG NUNU# Maenya pantar Nazarudin Azhar teu bisa ngomen. Asa teu percaya. Ngan duka ari komenna winangun sastra mah. Geuraheun kana wawayagon. Nuhun tos komen kana fikmin ieu. Uing ngaraos tersanjung. Nuhun tos komen kana fikmin ieu. Uing ngaraos tersanjung (diulangi...teu aya ideu..haha).
Rudi Riadi
Kang Taufik Hidayat: ulah, atuh engke abdi moal kabagian...
Rudi Riadi
Kyai Matdon: haha...nyumput yu di warung kopi moal komen mah...
Rudi Riadi
Nembalan # TEH MAYA # Tuh nya teh Dewi Ratna Damayanti ge pipilueun. Edas pisan. Heded lah. Marukan gampang meureun nyieun fikmin siper enul teh. Asa kabita sigana mah. Yakin mikirna ge sigana nepi ka kesang badag kesang lembut. Ahirna beres oge, sae deuih...
Rudi Riadi
Nembalan # Ang Eman # Aduuuh ieu deuih Ang 'Eboed' Eman Budiman pipilueun. Nagri fikmin jadi euyeub ku chiper null. Gaya. Eta deuih judulna mani muji kana fikmin sim uing. Mangkaning uing keur di warnet, sieun ngapung irung. Atuh engke gujurud aya irung pegek ngapung. Geus we sakitu....hehe.
Irman N Dimyatié
Ang Rudi Riadi:"Rada kagét ogé barang ningali judul fikmin di luhur. Untung uing gancang istighfar. Ditelek-telek, asa wawuh wangun fikminna. Idiiiihh... éta mah gaya uing geuning. Ruarrrr biasa sekali. Ieu postingan pada ngaromén dina wangun nu samodél. Ayeuna boa jadi usum Cipher Null dina sakabéh fikmin. Da geuning, judul téh minangka eusi. Irman N Dimyatie jadi peloporna hehehe...."
Akoer Lah
Cékéng gé, gara-gara nama Kang Irman N Dimyatie, ngagolér tepikeun ka kérék dina lahunan Jang Rudi, basa ngariung hareupeun obor, méméh ngantosan pawéy obor téa, hahaha...
Rudi Riadi
Nembalan # Kang Budi # Karek ge beres nembalan, geus torojol komn Kang Budi Mugia Raspati. Aduh, kumaha yeuh, kudu mikir heula nembalanana oge. Namung dasar sim uing mah cerdas (narsis saeutik). Geura urang tembalan. Bagja temen konesp Kang Irman N Dimyatie janten trend. Uyuhan eta Kang Irman mah, sakitu sibuk ngadosenan oge, kreatif we. Dicobaan ku sarerea, hese geuning nya. Ih, pokona mah hebat we Kang Irman Damayanti teh...heuheu.
Irman N Dimyatié
Kang Akoer Lah:"Leres, harita akang jadi saksi turunna elmu Cipher Null ka Ang Rudi Riadi hehehe... Teu nyangki pisan. Geuning tina Nyiar Lumar seueur kaahengan."
Rudi Riadi
Nembalan # Kang Tatang # Ku kitu ku kieu, ieu fikmin model Kang Irman N Dimyatie teh tos mahabu, Kang. Awas bilih janten virus. Nepa ka sararea. Geura etah, senior model Kang Tatang Sumarsono oge ikut-ikutan kerbau (tuturut munding). Tapi da resep geuning. Aya cocooan anyar, ceuk budak mah meureun. Teu gampil, nanging estu 'menangtang'. Angot ka nu cacarakan mah. Nya kumaha atuh, stigma sim uing sareng nu kang Irman benten. Ganjor pisan karaosna.....hihi.
Irman N Dimyatié
:"Edun pisan. Nembalan komen make Cipher Null kabeh. Halah...! Thobbaaaat.... Jempol, Ang."
Rudi Riadi
Meila Handayani : haseum haseum ge damelan nu kasep...hehe.
Rudi Riadi
Kang Irman N Dimyatie: cape kang...kapok uingah...! heuheu.
Rudi Riadi
Nembalan #Kang Akoer# Kayungyun tuda kang Akoer Lah. Abdi mah ukur ngabuntut we di pengkeureunana. Nasib Kang Irman N Dimyatie nu tos ngawayuh opat teh sugan tepa ka abdi. Geuraheun ketang. Atuh ayeuna mah sok Kang Akoer geura mikmin deui. Kamari-kamari kamana wae. Oerang sadayana parantos sono kana fikmin Akang. Reueus kacida akang tos gabung deui di dieu.
Shohiba Nu'man
Kahatur # Kang Rudi Riadi # Karek ge ngalongok deui lapak. Ari breh fikmin salira. Nyerengeh macana. Gehel pisan. Rada kerung mimitina mah. Untung nuturkeun saban komentar. Deuh, geuning cipher null. Ilikaneun pisan. Rada teu nyambung lebah ilikaneun? Ih, keun bae. Yakin, da salira ge tangtos ngartos. Abdi ge nuju cacarakan. Dalah mun geus maher mah. Ieu komentar teh moal saancur kieu..
Shohiba Nu'man
kakarek sadar Rudi Riadi teu make Y! wakakaka...
Rudi Riadi
Nembalan # Ki Numan # Kutan karek sadar juragan Muhammad Shohiba Nu'man teh? Ih, mani kacida. Nu sejen mah geus komen tatadi. Ulah dikantunkeun atuh lapak fikmin teh. Mangkaning keur rame ku fikmin-fikmin petingan ti Tanah Kawali. Abdi mah ngantosan fikmin salira. Nu kayas tea fikminna teh.
Endah Dinda Jenura
ari komen abi teu dibales ku fikmin deui.... --pundung
Rudi Riadi
Endah Dinda Jenura: har, acan kitu? alah siah..Riab teuing tuda. Heg atuh...sabar. ...*ngagurubug.
Rudi Riadi
Nembalan # Ceu Endah # Cie..cie..cie..Endah Dinda Jenura ge geuning nurutan mikmin sipendul. Eta mani sadua-dua deuih nujulkeunana. Uing jeung Kang Afi. Eta kabiasaan tara mandi masih keneh ngabaju. Naha mani kabina-bina teuing. Da urang teh geus kolot lin. Hayang uing ngamandian, ngan sieun ku Si Uken....
Ahmad Fawzy Imron
komen abdi ge hyg diwaler ku fikmin deui.... *bari cumalimba,,tungkul, sieun teu dicumponan*
Rudi Riadi
Kang Ahmad Fawzy Imron: alah ieung...hapuntenna nun...tangtos baris dicumponan.....*ngahuleng.
Rudi Riadi
Nembalan # Haji Uzy # Hapuntenna wireh sim uing telat ngomen pangersa winangun siper enul. Ari kahoyong mah langsung, mung kabujeng murudul komen ti nu sanes. Jabi ti eta, sim uing kedah ka konter hape heula kanggo meser pulsana. Ieu yeuh komen kanggo Kang Ahmad Fawzy Imron teh. Ulah pundung ulah ngaheruk da tangtos dipangdamelkeun. Zaur kang Godi oge apanan urang teh kedah silih eledan. Yaaaa...gitu dech...heuheuy, deuh.
Irman N Dimyatié
:"Meni maksakeun fisan hahahaha...."
Rudi Riadi
Taluk, Kang Irman N Dimyatie....!
Ahmad Fawzy Imron
heu heu... Jangan hirowkan! Jangan hirowkaN.... :D
Meila Handayani
asa loba surat cinta na lapak ieu..hahhahah..
Wawan Setiawan Husin
hahahahahaha...
Yadi Fathur
iyah Jangan hirowkan! Jangan hirowkaN.... :D laah
Godi Suwarna
:"Whahahaha...! Eduuun...! Seger. Pinter. Fikmin bergaya teu euleum-euleum. Daria pisan. Humorna disamunikeun dina kadariaan, nu teu eueleum-euleum tea. Dina cangkang nu enya-enya weweg, nukuhan patokan. Ieu nu matak nambah nyakakak ka uingna. Hatur nuhuuun, Jang Guruuuu..."
Rudi Riadi
Kang Ahmad Fawzy Imron : hiraukan sajaaah....
Rudi Riadi
Ceu Meila Handayani : sanes surat cinta ieu mah, surat tagihan...
Rudi Riadi
Kang Yadi Fathur Berkata : jangan tidak....
Rudi Riadi
Kang Godi Suwarna : fikmin gagayaan ieu mah Kang. Hoyong nurutan Kang Irman N Dimyatie, teu kataekan. Sesah model sipendul aeh chiper null teh geuning.
Meila Handayani
ihh ari urg teu pangnyieunkeun..awas ciahh
Rudi Riadi
Meila Handayani : apanan mun komenna berbentuk chiper nulll, dibalesna ku ciper null deui.
Meila Handayani
aingahh..heug tah balikan deui komen na #rudi anang riadi#mere komen teh cing baleg ateuhh serius wae iraha heureuyna..hihihihi..mun teu dibales burut ciah hahhaha
Yusef Muldiyana
Bisaan euy nyieun fikmin gaya almukarom
Rudi Riadi
Nembalan # Meila # Make chiper null atuh ngomenna. Eta geuning anu unggal huruf tina judul teh dijieun huruf awal kecap tina fikmin. Ilikan geura nu ieu. Lain siga kitu. Atuh.
Rudi Riadi
Kang Yusef Muldiyana II : satiasa-tiasa we ieu mah, Kang. Tah, engke mah rek nurutan maca fikmin gaya Kang Yusep...siap-siap we.