Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Masih Nyiar Lumar

Kénging Ricky Andriawan Mardjadinata
Dipidangkeun dina lapak 09 Juli 2012 21:54:07

: Masih dina emutan,waktos malem minggon di Astana Gede, ting arenyay oncor,hawa peuting nu tiris nyerecep,nu ngaribing dina Ronggeng Gunung,can liren Fikminer manggung dina lapak maya.

Komentar (9)

Rudi Riadi
Rupina saminggu ieu mah moal tiasa leupas tina tema Nyiar Lumar fikmin teh, Kang...
Ricky Andriawan Mardjadinata
Heu..reueus abi mah Kang, ku kompakna para Fikminer,senior-senior seniman,budayawan nu ngainspirasi pisan ! Hatur nuhun pokonamah kasadaya nu tos sumping ka Kawali, :)
Wawan Setiawan Husin
sami-sami yi Ricky....!
Irman N Dimyatié
:"Naha kamari teu pendak atuh?"
Ricky Andriawan Mardjadinata
: "Mung eta, pabeulit ! Campur inggis bade nepangkeun teh, nu langsung ngarontok mah Teh Juag Endah wungkul..! kanu sanes mah mung masihan imut we,da isin ! Tapi tos terang ayeuna mah hiji-hijina" He..
Diky Pamanahrasa
Hehe kang irman sanes teu pendak..apanan basa salam di kacamatan sareng abdi.tah sagedengeun abdi teh kang riky...hehe
Ricky Andriawan Mardjadinata
"Like This..Like This..teu rame !" hahaha..tah eta saha nu kikituan Kang ? :D
Irman N Dimyatié
:"Jadi hayang nga-Lumar deui ieu teh."
Ricky Andriawan Mardjadinata
: "HaHaha..sipp Kang !"