Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hayang Nyieun Carita

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 08 Juli 2012 15:53:26

Balik ti Karawang teu meunang nyetiran ku indung da tadi inditkeun ti Padalarang barang asup tol teh suku panjang teuing ngajejek gas matak soak cenah. Ukur ngahadiran akad, barang dahar alakadarna geus kitu nyampeurkeun babaturan bapa masantren anu geus puluhan taun teu panggih. Sajajalan tatanya ka mana arahna jalan mari nyebut ngaran eta lembur alhamdulillah kapanggih oge. Balikna bingung hayang nyieun carita pondok lebeng teu manggih ideu.

Komentar (2)

Yuharno Uyuh
Ulah waka ngadamel carita anyar karunya ka si Aceuk. heheh
Subhan Munawar Bin Alwy
numawi, bingung ieu teh. Teu pira saukur hoyong ngadamel carita nu tadi ngolebat terus malibir pipireun sirah. Sateuacanna teh aya nu ngaharewos tong waka ngadamel carita cenah bisi teu aya nu masihan komentar, alhamdulillah aya oge nu kersa, haturnuhun pisan, ah ...