Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lumar

Kénging Yuharno Uyuh
Dipidangkeun dina lapak 08 Juli 2012 09:18:56

Nu mabra, datang kalan-kalan. Nyamuni mangsana caang. Mangsa mongplѐng. Ngagenclang. Pada ngadeugdeug. Didamaran ngiles. Da, teu hayangeun didamaran. Kahayangna ogѐ, ngadamaran. “Yeuh, Kula datang. Najan buluk. Seja mabrakeun nu pareteng. “ Cѐk hiji sora bari ngabarasatkeun pamorna. “ Yeuh, ulah nyicika. Sumawona ngajug.”Pokna, deui. Les ngiles. Hareugeueun.

Komentar (61)

EMAN BUDIMAN
Asik... nu tos nyiar lumar :)
Yuharno Uyuh
Mhun, kamana atuh..? duh tunduh keneh. Fikminer marotah mijah.
Jajang Ruswalih
Bagea nur mangga lenggah na kancana manah
Jejen Jaelani Wargadipura
sesah geuning nya napak tilas jati diri urang Sunda teh....
Tanti Damayanti
JIgana Kang Wawan Setiawan Husin,ayeuna pang tibrana kacida motahna ci abah...
Yuharno Uyuh
Nuhn Ki.., hanjakal Engki teu ngiring. Ang Yusef pasti mopo, da, motah wae. heehe. Ang Jejen, numawi geuning kitu.., kunaon atuh Aang teu sumping..? Te Tanti, muhn, kantun leuseuhna, pun uing cape jadi ilustrator, teu reureuh ngayonan anu motah maos fikmin. he,heh..
Yuharno Uyuh
Liezbella Swanzen, Nuhun Teteh, wlijeng leleson.
Yuharno Uyuh
Zulaikha Sobana. Nuhn teteh..,
Mahpudin
aya nu shooting videona teu yeuh??? deuh janten hoyong ningal... heuheuheu....
Yuharno Uyuh
Ingsya Alloh, aya di kang Abu. Antos we Ang..
Yuharno Uyuh
Jajang Ruswalih, Yi Mabes, nuhn..Aang sono, ku weningna sarlira..
Nena Cunara
Bati kabitaaaaa!
Yuharno Uyuh
Heheh, Euceu teh kunaon atuh teu ngiring. Resep nongton kaparigelan Neng Peking.
Irman N Dimyatié
:"Karunya nu ngarebab jeung nyuling, euweuh nu ngabantuan..."
Budi Mugia Raspati
Teu diengke keun Mang Uyuh..siip! Simuing mah nembe tangi..
Yadi Fathur
moal waka komen ang.. mung tiasa gajempolan heula anan lah.. lalungsi ieu teh, motah teuing atuh da..
Iwan Hanjuang
ke heula komenna kumaha nya? tunduh ieu teh
Yuharno Uyuh
Teu sawios, da uing ge masih ngarasakeun biwir jebleh balasa nyuling cangkeul leung meuncit rebab, tapi iklas.
Yuharno Uyuh
Nuhn Yi Budi Mugia , tunduh oge dibelellekeun. Da, curuk tutunjuj wae kana laptop, Ang Irman N, ngarebab iklas teu karasa cangkeul, dai Ny Awang ngawaskeun, Ang Iwan , mulang teh tinggal nineungna.Maha Guru Godi saremh Niyi Peking tihothat taya kacape. duuh waas..
Yuharno Uyuh
Ang Yadi, keun wios teu keadh ngomen heulam kempelkeun heula pangacian.
Yuharno Uyuh
Dewi Mentari. Nuhn Teh Dewmen..
Yuharno Uyuh
Teti Taryani. Teh Tet, nuhn jempolna.
Godi Suwarna
:"Asoooy, Aaaang...! Tos tapis pisan ngulinkeun ungkara nu parondok. Langkungna, nu ieu mah langsung kana saripati, palasapah. Tiasa janten teu kekengingan lumar. Tapi, paling copel ulah dugikeun ka pareumeun obor..!"
Irman N Dimyatié
:"Sabot ngarebab, ilham pating gareblus kana guha garba salira. Beuki heded wae fikminna, Ang."
Rudi Riadi
Naha poto profilna siga pisan aslina...?
Irman N Dimyatié
:"Hahahaha... ngaledek eta mah, Ang."
Dewi Ratna Damayanti
Hadoh ... Uyuhan kang uyuh, sawewengi ngarebab langsung mikmin... Hatur nuhun kulan tos mang rebabkeun
Rudi Riadi
Kang Uyuh mah pura-pura, model wungkul, aslina mah uing tukangeun panggung nu ngarebabna ge.
Yuharno Uyuh
Hehhe, Uing mah awak sampayeun, boga bakat foto mood..l. hehhe,. Ateu Dewi, mana foto uing +Raka Prebu..? Pih Awang Irman N, enya Yi rudi mah teu patos baceo harita mah... Ang Godi Maha Guru. Nuhn, Manawi aya lumar nanceb geusan ngabarasat.
Yuharno Uyuh
Ang Denny , teu mopo..? Salam ka Aceukna..
Dennykurniadi Kurniadi
Saha aceukna teh?
Yuharno Uyuh
Kontan, da sahate langsung kana hati Uing, Tah Ang..heheh
Dennykurniadi Kurniadi
Naon tea Ang Uyuh, rebab? Kabita hoyong tiasa
Maman Damiri
Taaaahhh tah , laju caang we nya !
Yuharno Uyuh
Ang Maman , heheh, Nineung Uing leuleimpangan jeung Akang, ngurilingn Astana. Boa kapanggih deui..
Yuharno Uyuh
Ira Sulistina. nuhn Teteh..
Teti Taryani
Wareg ngarebab sareng nyuling di Nyiar Lumar, hasilna palsapah nu kacida jerona. Teu sangka, bari ngagalindeng teh bari ngukuy sajatining lumar, Kang Yuharno Uyuh... Hebriing!
Ira Sulistina
Sami2,,k Yuharno U,,wilujeng tepang
Rohaendi
Bagooor, bener-bener marantap eung nu arilu Ka Astana Gede, yeuh Fikminna.
Yuharno Uyuh
Hehe, Hasil tina Harewos kangjeng Wastu apan Sujang.., gan teh rek ilu..
Yuharno Uyuh
Pri Krisna. Nuhn Ang Jempolna..
Maman Damiri
Sanggeus paduhareupan , uing yakin pisan, Kang Yuharno Uyuh teh bener-bener Urang Sunda pisan .
Lies Tjandra Kantjana
ngadngukeun gelik rebab sareng sulingna, teteh nganjang ka alam anu jauh nu can kasaba alam anu pinuh kaanehan.. matak muringkak bulu punduk....kadedengekeun nepi ka ninggalkeun Astana gede.
Yuharno Uyuh
Hehe, kitunya, Teh Lies..,? Ang Maman , sunda pisan Ang, Ngarana we aya Oan. harita kolot nu mere ngaran resek ka Sukarno. he,heh
Yuharno Uyuh
Wa Basyar, nuhn jempolna.
Yuharno Uyuh
Tiktik Rusyani. Nuhn Teh..
Tiktik Rusyani
Ieu mah bentang panggung FBS, da teu lungsur-lungsur tina tempatna, jongjon weh mirig nu marijah maos fikmin. Jempol sa kawali kanggo landong cape kasanggakeun.
Lies Tjandra Kantjana
leres pisan et Kang Yuharno Uyuh, henteu singsireumeun kitu ???
Tanti Damayanti
Sae pisan........,nyerep kna manah
Endah Dinda Jenura
jero, ngesetan hate, nuhun fikmin rebabna, Kang...
Nazarudin Azhar
Nuhun Ang, sora rebabna langkung fikmin tibatan fikmin nu dihaturkeun ku simuing, mantab...
Yusef Muldiyana
Saurna bade dipostingkeun Ang Nazarudin Azhar, sok atuh
Nazarudin Azhar
Kang Yusef Muldiyana II, siap, ke manawi rada sontenan, nembe bade dikotret... :DD
Yuharno Uyuh
Endah Dinda Jenura. Sami-sami. Teteh naon anu jero Teh, heheh.
Yuharno Uyuh
Ang Nazarudin Nuhn, duka kunaon ngarebab teh, harita mah asa aya nu nyarengan. Pangeset diayonan sakarepna. Aheng pisan Ang..
Yuharno Uyuh
Teh Teti Taryani. nuhuuuun pisan. Duh asa aheng pisan numawi oge Teteh..
Shohiba Nu'man
Haruh, nu kawenehan. Pangdeudeul tina ngarebab rupina mah. Mantap, Mang!
Yuharno Uyuh
Yi, Nu'man.., Ah, sakatimuna nayaga, nu kalan-kalan cinutrung di panggung. Hatur nuhun pisan Yayi..
Yuharno Uyuh
Dedi Rosala. Sakang mun ngiring mah, resep pisan..
Dedi Rosala
eeh puguh kaserang flu tur batuk deuih ki adi yuharno. nu mawi nganjang ka FBS ge jarang. kantun lieurna yeuh...tina irung ngucur wae. wilujeng we ka sadayana.
Yuharno Uyuh
Aduh, sing enggal damang der geura mikmin deui..