Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyiar Lumar 1

Kénging Liezbella Swanzen
Dipidangkeun dina lapak 08 Juli 2012 01:14:34

Poek mongkleng wanci janari. mangrewu geni ngalayang mangrupa cika-cika. Mangrewu lamak bodas tinggeleber meupeuskeun hideung nu ngampar satengahing jagat. Aya nu lampar dina implengan. Kumalayang dina simpe. Yen lumar nu hurip-hirup dina poek, bakal nyangsaya ku caang. Dimana ayana lumar teh? geuning nyumput dina caang.

Komentar (18)

Ki Hasan
Tah tos aya nomeran yeuh! Der Ceu!
Mahpudin
enya tos dinomeran mah tiasa dugi sababaraha hiji yeuh.. heuheuheu...
Liezbella Swanzen
Ki Hasan: siaaaaaap...... :) Kang Apoedy : muhun pan seueur keneh picarioseunna, diantawisna tos dikabaya tp, teu janten...hehe..
Ahmad Fawzy Imron
Raoseun macana ge fikmin kenging Panyajak mah...pulen.. :) Diantos pisan nomer 2, 3, 4 miwah salajengna,,,
Liezbella Swanzen
Kang Ahmad : haturnuhun ... :) ji sam su panginten nya kang? :D
Ahmad Fawzy Imron
muhun...hehe..
Asep Komara
fikmin serial eung, prung ah...
Liezbella Swanzen
Kang Asep: siiip... :)
Rochaeni Neni Albanjari
kerennn...
Budi Mugia Raspati
Deuh, langsung batian ti nyiar lumar teh ...mencrang..
Heni Sumarni
Sakirang2na dugika episod salawe teteh. Diantos.
Liezbella Swanzen
Teh Neni: haturnuhun teh,.. :) Kang Budi: muhn fikmin ieu mah lgs dr TKP janari tadi, :) Teh Heni: ups,....haalllaaah???
Irman N Dimyatié
:"Lumar ayana dina rasa....."
Irawan
Lumar bin Semar rupina mah Étéh.....Like this....resep iiiiih
Godi Suwarna
:"Asoooy...! Diantos sambunganana...!"
Yuharno Uyuh
Duh, kayungyu neng Geusan Ulun fikmina. sip jempolna tah Neng Pol pisan.
Teti Taryani
Wah, episode saterasna diantos, Neng Liezbella Swanzen...
Rohaendi
memang mun dina caang mah, lumar teh moal karasa onjoyna ti supa sejen. sip jasa