Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ranti

Kénging Tien Widartini Darodji
Dipidangkeun dina lapak 07 Juli 2012 04:19:20

Genep taun Ranti ninggalkeun lemburna ,pindah ka Bandung.
Ayeuna datang deui ka lembur pédah sobatna rék nikah.
Datang ka imah sobatna,pangantén keur di dangdanan,jadi teubisa langsung nepunan
Ranti ukur noong tina gardéng,terus noong kakamar pangantén lalaki,gebeb geuning bapa guru muda nu kumanéhna dipicamcam jaman Ranti di SMA keneh .
Hatena ngageter sedih ,gek diuk nakorsi didapur dadana ratug...Waktu W.limah manehna tetep di dapur .
Di hareup geus jempé,kakara Ranti cengkat,nepungan pangantén.''Ran...''pangantén nangkeup bangun sono''Wilujeng Nin''Ranti tanggah ngesun Nina,kalérét pangantén lalaki seuri,aya rasa bungah nahaténa.
Pas sasalaman jeung pa guru nu nangtung gigireun pangantén,Ranti ngawani-wani nanya''mana ibu na?''pa guru balik nanya''ieu téh Ranti nya?bapa mah jomlo Ran.Ranti ka urang mana?'' ''teu acan'' tembalna.
Ranti kaluar, pa guru nuturkeun ''Ran...''Ranti ngarandeg'' kénging teu bapa ka bumi"
Ranti unggeuk rey beungeutna beureum.Sabeureum haténa nu pinuh ku pang harepan.

Komentar (20)

Mahpudin
Asa bingung, ari nu nikah sareng sobatna saha??? sanes pa guru???
Yetti War
kang Apoedy lepat ningal .......... heuheuheu ...dasar dongeng jodo tapi ketang leres nya teh Tien ....
EMAN BUDIMAN
Pa Guru teh rerencanganana panganten pameget panginten nya ?
Jojo Johari
Hoooor.., atuh?!
Nyai Endit
fikmin pamungkas salira, teteh. Wilujeng angkat, mugia dipaparinan tempat pangendah-endahna. Aamiin.
Mahpudin
deuh, abdi nu pangheulana ngomen, mung teu aya balesana... hiks... wilujeng ambuuu... hiks..
Rohaendi
harita usum komen laleungitan tea Ka Apoedy Sarah Ihsan, kula geh ngomen rarasaan mah. deuh... mugia dicaang padangkeun narawanganna.
Heni Sumarni
ngalimba keneh asli abdi mah mun maosan deui postingan anjeunna.
Tanti Damayanti
pileuleuyan ibu
Teti Taryani
Duh, Teh Tien... muga bagja dina pangkonan Anjeunna...
Yusef Muldiyana
Ya Allah, mugia anjeun maparin Ene Tien Widartini Darodji,tempat anu merenah.
Iwan Hanjuang
Teti Taryani, tah peutingna teh kira jam 11 tepi ka jam satu jeung akang chatingan, tgl we tanggalna..
Yadi Fathur
Emh nineung..
Tuti Haryati
Innalilahi wainna ilaihi rojiun. . .mugia di tampi iman islamna, di hapunten samudaya kalepatannana. . .amin
Iwan Hanjuang
Fikmin pamungkas..
Iwan Hanjuang
Ki Denkur..
Dennykurniadi Kurniadi
Eta fikmin diserat tabuh 4.19 ari pupusna Kang Iwan Hanjuang,tabuh sabaraha?
Mahpudin
eta mah 7 juli, dinten sabtu kamari.. pupusna mah dinten ieu.. kaping 13 juli....
Dennykurniadi Kurniadi
Ohhh....kitu.
Dedi Rosala
Muga tengtrem di alam kalanggengan. Fikmin pinuji. Pileuleuyan Teh Tien.