Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Anjeun...enung!

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 07 Juli 2012 02:57:14

Lalakon ka tukang bruh bréh narémbongan deui. Asa kakara kamari, enung.... di rohangan ieu urang paduduan nganteur kahayang. Rénghap nu paheula-heula jeung sora jam dinding, dipapaes ku rasa nu ngajaul mapakan méga. Sanajan jantung asa tagiwur, tapi birahi mépéndé taya reureuhna. Leuwih inggeung haté kuring jeung haté anjeun dibandingkeun jeung inggeungna ieu dipan. Dunya asa nu duaan, dipirig ku sora peuting nu milu nganteur urang tilem kalebuh sagara madu. Enung... wanci geus kasilih ku asih, reumis geus maseuhan janari, sarua jeung renungna késang urang. Meujeuhna urang reureuh sabab urang geus nepi ka sisi basisir.

Peuting ieu jeung peuting nu saméméhna aya nu matuh maturan kuring, ngageubra tibra ngeukeupan si cikal.
Tapi lain anjeun.