Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sisi Tanjakan

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 06 Juli 2012 00:27:37

Mapay jalan leutik, leumpang paheula-heula jeung kalangkang. Karérét sisi tanjakan aya kembang nu mangkak ligar. Ukur bisa neuteup sakedapan da ieu haté geus miheulaan ngajugjug kana tujuan. Ngan batin geus méré harewos: mun pareng deui kadinya rék mawa cai kahéman keur nyiram kembang nu ligar sangkan nambahan seungitna. Miharep sugan kembang kapimilik da inggis sok sieun leungit.

Pareng deui kadinya...kembang nu mangkak ligar geus ilang jeung imutna, ceuk béja aya bangbara nu ngahaja datang kadinya. Geus mawa kembang nu ligar bari jeung méré harepan. Tiwas kapiheulaan, mulang teu babawaan.

Komentar (7)

Kang Asep Rachmat YZ
duh...punten abdi mah fikminer pemula, ieu ge nuju nyobian diajar...punten rumaos awon, tebih pisan ka sae mah.
Iwan Hanjuang
Teu kasawang ti anggalna Teu kapikir ti tadina Lamun bakal nyeri hate Hoream teu sudi teuing Mikiran pipanyakiteun Mikiran pipanyakiteun
Iwan Hanjuang
Sanajan basajan ungkarana tapi geus tegep, ieu teh fikmin pisan, ngan eta aya tanda baca titik dua asa euweuh hartina, terus lah jang mikmin deui....
Kang Asep Rachmat YZ
aduh atuh eta mah bet janten mawar bodas ang...heuheu...cing atuh kang etang2 abdi diajar nuhunkeun kritikna...nyaan hoyong tiasa sae sapertos nu lian hehe.
Kang Asep Rachmat YZ
hatur nuhun kang katampi...
Iwan Hanjuang
plot carita mah geus meujeuhna Yi, ngan titik/koma rada dirapihkeun. engke ge katimu da, renjagan endingna kudu kumaha, macaan karya anu sejen ge ka asup diajar da..
Kang Asep Rachmat YZ
leres nya ang...sakali deui nuhun ah...