Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cape Hate

Kénging Meila Handayani
Dipidangkeun dina lapak 05 Juli 2012 19:18:45

Sakapeung nyampak, sakapeung ngereles, sakapeung nyaah, sakapeung nyentak, sakapeung bogoh, sakapeung ijid, sakapeung percaya, sakapeung curiga, sakapeung darehdeh, sakapeung baeud, sakapeung noel, sakapeung najong, sakapeung nyarek, sakapeung nitah, sakapeung muji, sakapeung ngabeubeutkeun... Senangnamah ukur kakapeungan... Cape hate geuning.

Komentar (101)

Bunda Unie
kahiji ngajempolan...hehe
Godi Suwarna
:"Weiiiis, asooooy dekh, Ayank...! Ayank mah asoyna kakapeungan seeh...!"
Dewi Ratna Damayanti
Hahahaha... Lumayan daripada henteu
Asép Bayu Ékawijaya
sakapeung nyieun fikmin, sakapeung nyieun es campur..... heuheuy, bisaan ayeuna mah uy... :D
Epoel Tea Balantrak
saka. . . sakahayang sakainget
Mustika Kurniarasa Haroeni
Sakapeung hayang sakapeung henteu,,
Meila Handayani
Bunda Unie nu kahiji meunang haji..hahhaha arek moal?
Meila Handayani
ayank Godi Suwarna iihh ayankmah karek ngomenan..fikmin uing nu kamari teu dikomenan ih nyeri hateeee hahhaha
Yuharno Uyuh
Sakapeutng teu kudu dipaksa.Sakapeung aya luhureun.. hehe
Meila Handayani
teh Dewi Ratna Damayanti mayan tamba sebel..daripada mulungan wae panon lila2 mah seyem hahhaha
Meila Handayani
Asep Bayu Ekawijaya tukang es campur oge hayang mikmin satehh hahhahaha mayan lah daripada lu manyun ;p
Meila Handayani
Epoel Tea Balantrak sakarepna samah komen teh hahhahaha
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni hayang naon?kade tipes hahhahah
Meila Handayani
kang Yuharno Uyuh naon tah?*ngacung hihihihi
Mustika Kurniarasa Haroeni
Hayang Ð̀ȋ̝̊ sanggul Īäħħ.. Isukan,,! Hahaha
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni ka astana gede ek disanggul?hadeuuhh neang salon dimana nya hahhaha...omat dikabaya nya tong make calana :p
Budi Mugia Raspati
Cihuy deh ah..nu teu sakapeung naon ath?
Meila Handayani
kang Budi Mugia Raspati bogohna nu tara sakapeung mah ahh haseum kan hahhahahah
Godi Suwarna
:"Sakapeung gelo, sakapeung edan Ayank mah ikh..."
Meila Handayani
ayank Godi Suwarna atuh euweuh mendingna...iraha cageurna uing hihihihihii...*ceurik kokosodan*
Iwan Hanjuang
Sakapeung heuras, sakapeung leuleus...
Ratna Utamie
Ciri2 Emak2 galau eta teh euy..
Irman N Dimyatié
:"JUdulna nu pas mah, SAKAPEUNG... sanes DUAKAPEUNG."
Meila Handayani
kang Iwan Hanjuang nya enya atuh kudu kakapeungan etamah mun heuras wae mah ke pajarkeun neleg linggis ,mun leuleus wae pajarkeun lemah....hihihihi
Iwan Hanjuang
Irman N Dimyatie, sakapeung peungkeur, sakpeung beye...
Meila Handayani
Ratna Utamie ciri2 emak anggun nan mempesonah..teuing heueuh galau..sutres jiganamah sih hihihii
Irman N Dimyatié
Ang Iwan Hanjuang:"Sakapeung sadar, sakapeung beger..."
Meila Handayani
kang Irman N Dimyatie tadina judulna ek "kabogoh anyar" ngan sieun aya nu ngadat hahahhaha
Irman N Dimyatié
Teh Meila Handayani:"Alus. Ulah nyiar-nyiar pibahlaeun. Bahaya."
Mustika Kurniarasa Haroeni
Yey,, piraku teu make calana, hahahaha kumaha teuing ngkena ÀYάπƘ,,!! Bilih ku sireum,,
Iwan Hanjuang
Wah eta mah Tendensius atuh teu signifikan jeung coferhensip, apan geus condusif dina pluktualisasi jeung seremonial faktual Yi Irman N Dimyatie...why not.
Meila Handayani
hasekkkk kang Iwan Hanjuang jeung kang Irman N Dimyatie keur bubukaan...*ngampar ahhh*
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni nya make sinjang maksudteh iyey mah sok kamana wae ah..daek kitu bulucun?hahhahah
Irman N Dimyatié
:"Ih, ari akang. Sidik menurut justru, oleh karena sebab. Dimana hal itu merupakan justru masalahnya ada pada sisi fluktuasina. Meureun akang ge uninga kumaha luhurna gajah hiber. Tibatan daripada itu, yang selalu always, Kang."
Meila Handayani
horsaahhhh..teruskan kang Iwan Hanjuang jangan mau kalah...lawaaannn*keprok*
Teti Taryani
Daripada tinimbang, lebih baik aluwung...
Meila Handayani
teh Teti Taryani hihiihihi tinimbang naon lebih baik naon tah?
Lies Tjandra Kantjana
Meila Handayani, Cape mah kantunkeun we, naha nyiksa anjeun ?
Meila Handayani
kang Irman N Dimyatie keur usum bahala lin ayeuna hahhahaha sssttt gosip mana gosip..inbox atuh hahhaha
Meila Handayani
teh Lies Tjandra Kancana Sudarma kan kadung bogoh tea teh...sesah tos meujit mah saneh najan cape hate ge hahhaha *curhat*
Melanie Kusdiman
ulah diampihan deui geulis piceun wee piceuuun .. nyanggakeun jempol haturan salira
Godi Suwarna
:"Sssst...! Mikmin..! Mikmiiiin...! Ulah ngagosip...!"
Teti Taryani
Eta-eta keneh hartosna mah Teh Meila Handayani.... 'tibatan' tea!
Irman N Dimyatié
:"Tah, aya Ang Godi Suwarna. Pek ciah hareureuy bae. Untung uing mah teu pipilueun."
Meila Handayani
teh Melanie Kusdiman kedahnamah kitu nya teh..kumaha atuh...haturnuhun jempolna...
Godi Suwarna
Mang Irman N Dimyatie:"Tapi da uing ge panasaran, Mang Ir...! Ngan, sabar we uingah...! Heuheu..."
Meila Handayani
ayank Godi Suwarna beuu curiga boga gosip ieumah hihiihhi *lirik kang Irman N Dimyatie
Lies Tjandra Kantjana
Leres Kang Godi , kana Gosip teh teu kenging ujug2 didangu, kedah disaring, beuweung di utahkeun, leres henteuna. hawatos kanu digosipkeunana...Tah dangukeun,fikminers, saur Kang Godi. Ulah ngagosip !.
Meila Handayani
teh Teti Taryani sanes manawi teh teteh bade masihan pilihan hihiihi
Meila Handayani
kang Irman N Dimyatie iihh apanan uing mah nitah inbox hihiihih....
Meila Handayani
wew ahh panasaran oge ayank Godi Suwarna kana gosip mah hahhaha
Meila Handayani
teh Lies Tjandra Kancana Sudarma da ieumah nu digosipkeunnage jelas teh antawis kang Iwan Hanjuang sareng kang Irman N Dimyatie hahhaha *ngeles*
Iwan Hanjuang
Seniman bener mah nyieun karya teh netral/sosial, ulah tandensius komo nyindiran jelema mah dipahing pisan dina lapak ieu mah, lamun erek dilapak sejen we bebas pek rek bari jungkir oge.
Shohiba Nu'man
Sigana. Kitu soteh pedah sakapeung geulis sakapeung henteu.. Heu heu.. Kabuuuurrr...!
Meila Handayani
kang Iwan Hanjuang emang aya nu nyindiran?saha?saha? keun ku sayah hihihihi..
Meila Handayani
Muhammad Shohiba Nu'man hhmmm jigana komen didinya komen pangjujurna sadunnya dzig
Iwan Hanjuang
Ssssssstt ke dibejaan...
Meila Handayani
kang Iwan Hanjuang ek diinbox wae hahhahahaha...atulahhh
Mustika Kurniarasa Haroeni
Mei komenna eweh ih,, asa nyebut nyewa, dilapak mana tah?
Mustika Kurniarasa Haroeni
Kang iwan,, Cik cik saha,, harewoskeun!
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni aya ah di lapak ieu..hadeuuhh geus error deui wae komen laleungitan hihihii
Mustika Kurniarasa Haroeni
Teuing Īäħħ.. Lieur neanganana,,
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni make pc ateuhh meh teu lieur mah atawa muntang hehhe
Tatang Sumarsono
Sakapeung kontan, sakapeung nganjuk.
Meila Handayani
kang Tatang Sumarsono apal wae ek nganjuk foto hihihihi
Tatang Sumarsono
Wah, éta mah kontan selamanyah ....
Meila Handayani
kang Tatang Sumarsono atulahhh..panggih punah kang hihiihi da kasep akang mah
Mustika Kurniarasa Haroeni
No signal modemna ∂ΐ∂ΐёΰ ♏åћ,,
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni lahhh alungkeun modem kitu patut mah cumeh hahahha
Dédén Abdul Aziz
Sakapeung inget sakapeung henteu... ngajempolan!
Asep Komara
sakapeung ngajempolan, sakapeung meureupan...halah..cape dekh...heuheu..
Meila Handayani
uing ge sakapeung sok hayang neke ka ayank Deden Abdul Aziz teh
Meila Handayani
kang Asep Komara heuheuheu jempolan weh ah ulah meureupan mah bisi diteke hihihihi
Endah Dinda Jenura
hade fikminna uy, sakapeung matak ateul sirah, sakapeung matak ateul bujuy...
Meila Handayani
Endah Dinda Jenura jadi muji atawa ngajak gelut sateh...aral sakapeungmah dikomenan ku ente teh hahahhahah
Matdon
sakapeung...aha sakapeung weh
Endah Dinda Jenura
sakapeung oh yes sakapeung oh no...
Meila Handayani
Kyai Matdon sakapeung nanya sakapeung hanteu..ek ka kawali moal euy??
Meila Handayani
Endah Dinda Jenura omigot....*nepaktarang *ngusapdada *ngurudbulu hihihiihi
Mustika Kurniarasa Haroeni
Ke mun aya nu mere deui karek dialungkeun,, hahahaha
Mustika Kurniarasa Haroeni
Kang matdon,, Ka ciamis moal,, milu atih yu Īäħħ.., urang sakalian ka kang edi kamput pulangna,,
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni numere naon?duit?hayang ihh hiihhi
Mustika Kurniarasa Haroeni
Ke dibere sarebu,, "̮ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ƗƗɪ̣̇ :D
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni sarebu dolar daek lahh pastinyoh jang mayar foto ka kang Tatang Sumarsono hahhahah *keukeuh
Mustika Kurniarasa Haroeni
Gandeng tong ngimpi,, kang tatang tong kersa dianjuk,!
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni hahhahaha bae atuh ihh...sare..sare..geus peuting
Ahmad Fawzy Imron
:D
Meila Handayani
ih kang ayank Ahmad Fawzy Imron mah telat wae ah :p
Mustika Kurniarasa Haroeni
Enya sangka sateh gs moyoy,, can tunduh uingah,,
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni areekk ieu ge ngan aya kang ayank Ahmad Fawzy Imron ngaliwat hahhaha
Ahmad Fawzy Imron
kaleresan meresan heula rantang...janten we telat... Hehe
Matdon
zzzzz...
Mustika Kurniarasa Haroeni
Psti karek mandi Ω♈α, bari ngarep.com,, hihi
Meila Handayani
hahhahaha wayah ginih beberes rantang...heuuu tos naon atuh kang ayank Ahmad Fawzy Imron teh?
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni nyahoan iyey hahhaha...
Meila Handayani
Kyai Matdon pindah ih tong sare didieu...hiihih
Ahmad Fawzy Imron
Teh Ayank....pedah we acak2an...janten we diberesan...hehe
Matdon
atuhlah...ngiring ngagoler didieu, keun we juragan haji Ahmad Fawzy Imron sina beberes rantang
Meila Handayani
Kyai Matdon hahhahahha..nya pek atulah..ek moyoy uingah..jagaan lapak nya mun aya nu komen pang maleskeun hihihi
Mustika Kurniarasa Haroeni
Apal Ω̶̇ƮƲƗƗ,, kabiasaan tea engkau ♏åћ sok ngabibita,, Jig geura derr,,
Meila Handayani
Mustika Kurniarasa Haroeni ek ceurik ah tuluy sare...hiks..hiks..keu ember bocor hadeuhhh