Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Las Vegas

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 05 Juli 2012 17:10:04

Hiji Raja ti nagara Hormanihor indit liburan ka Las Vegas pikeun niiskeun pikir nu teu weleh dirobeda ku rupa-rupa masalah nagara. Tekadna geus gilig, salian liburan oge rek berjuang neangan solusi kumaha carana ngalunasan hutang-hutang nagara nu geus salaput gunung.

Di meja judi....meureun kudu kieu carana. Hatena pinuh ku pangharepan nu dipalar mangsana engke balik bakal ngagembol duit pikeun ngalunasan hutang ka nagara deungeun.

Tapi nu ngarana judi teu bisa mere jangji. Duit anu dibawa ti nagarana tumpur ludes teu nyesa sakedat netra. Perasaan nu panas pacampur jeung bingung seah pagaliwota.

Kudu kumaha deui?
Breh jalan poek nembongan.
"kuring rek nandonkeun nagara katut saeusina...!" ceuk eta raja.
Tapi sarerea nu aya di dinya nembalan raeng saur manuk.
"Belegug siah...kami mah teu butuh ku nagara korupsi siga nagara maneh, ngeunah wae...bisa-bisa aing nu rugi engke."

Komentar (1)

Kang Asep Rachmat YZ
hatur nuhun ka sadaya jempoler....salam kawilujengan...