Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fikmin Heureut Imajinasi

Kénging Lugiena De
Dipidangkeun dina lapak 05 Juli 2012 11:48:48

“Lalakon pangarang jonghok jeung tokoh ciciptanna mah geus tinggaleun jaman, euy!” ceuk manéhna, tokoh ciciptan dina fikmin kuring.

Komentar (8)

Godi Suwarna
:"Haha..! Demi Allah, uingah atheis...!"
Shohiba Nu'man
Absurd.. Heu heu
Irman N Dimyatié
:"Halah..! Mimpi di dalam mimpi teh ieu sugan mah."
Lugiena De
Godi Suwarna: Bongan logika teh sok ngahalangan. Antukna dijungkir-balik. Heheh...
Nazarudin Azhar
Mantab, Ang. Sajakna nu lumaran tea, aos dina Nyiar Lumar ah...
Lugiena De
Muhammad Shohiba Nu'man: Nu kieu mah sanes absurd, tapi surealis semu ngacapruk. Heheh...
Lugiena De
Irman N Dimyatie: Leres. Mung ngimpenna guru kencing berdiri, murid kencing berlari. Heheh...
Lugiena De
Nazarudin Azhar: Hatur nuhun Ang. Sajak kapungkur. Kantos moseu na Galura. Ieu mah kenging ngedit deui. Kanggo Nyiar Lumar mah rupina pondok teuing Ang. Sarenghapan ge rengse ku Ang Nunu mah. Heheh...