Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Update Status

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 05 Juli 2012 01:47:08

Saumpama kuring jadi arjuna meureun moal kieu karasana gering ku alatan cinta. Leng deui pikiran ngalanglang ka Neng Caroline, hate neuteuli bet asa di teungteuinganan. Enung...abong kena anjeun alus rupa bet tega megatkeun tresna.
Peuting beuki simpe hawa oge karasa nyecep tiis. Sarung dilogoran dipake nutupan dampal suku. Haseup roko nyerebung bari panon mah anteng mencrong kosong kana jandela tepas nu reyem-reyem ukur kacaangan bohlam lima watt. Asa karasa nyeri, hate asa diturih ku hinis saprak nampa beja yen Neng Caroline kabengbat ku Cep Robert, lalaki kasep anu wawuh dina facebook. Aeh asa kaingetan, laju kuring nyokot hape. Klik! kursor muka icon facebook. Breh...update status anyar Neng Caroline:"biarkan aku memilih dia..." komen aya kana sapuluhna. Klik kanu ngaran Caroline, dina info jelas pisan....Hubungan: menikah dengan Robert Alponso.
Ngadak-ngadak hate asa leuwih poek batan peuting nu teu kacaangan bulan. Asa leuwih poek deui tisaprak congo balati parat niruk dada. Nu tembong ukur perahna. Update status beberapa menit yang lalu: "cinta terbawa mati.."

Komentar (5)

Cep Simi
Dugi ka kituna, ck ck..
Reni Nurhayati
Deuh hawatos teuing .... Langkung sae pami cinta ka sasama mahluk mah teu kenging sadayana (100%) janten moal "cinta terbawa mati" heuheuheu...
Lies Tjandra Kantjana
Deudeuh teuing Kng Asep...
Kang Asep Rachmat YZ
@kang cep simi: hehe muhun kang. padahal mah ulah kitu2 teuing nya...@teh reni: da bade 25% sewang mah nuju teu aya diskon gkgkgk @teh lies: muhun atuh tulungan teh...hehe
Kang Asep Rachmat YZ
hatur nuhun kangge liker...janten tambih sumanget yeuh....