Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mahugi

Kénging Liezbella Swanzen
Dipidangkeun dina lapak 04 Juli 2012 03:22:43

Aya nu mahugi ka Gusti, ninggang jaman ku batu haru. Seuit kapeurih diturih jagat. Ngusrukeun diri kaluar tina ajenna. Matung, ngaraga meneng. Cumarita ka simpe, yen cicingna bakal jadi prasasti nu bakal ngarawu waktu ku mangrewu lukut. Nyaliara jeroning kalbu. Ngalapatkeun harupat, mawurkeun kesumat, ka jagat nu khianat.

Komentar (4)

Hadi Aks
Wah, ca ge laksana ka Kawali, tos kentel kieu, lir prasasti na batu-batu....hehehe.
Liezbella Swanzen
.... Haturnuhun, :) Kenging semedi sawewengi..."̮☺hϱUhϱUhϱU☺"̮.... Upami nu sapertos kieu tiasa disebat fikmin henteu kang Hadi?
Hadi Aks
Sanes, ieu mah sajak da...hehe. Batu haru teh naon? Kesumat teu ilahar dina bs Sunda mah, paling mlr nu meh saharti srg eta; amarah, kaceuceub, ssjb.
Liezbella Swanzen
:D haduuuuh.....sesah basa sunda teh....owh, muhun lepat maksadna 'batu ruru'...kedah ngadamel deui atuh fikmin nu nyaan... :) haturnuhun wejanganna...