Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tol

Kénging Lugiena De
Dipidangkeun dina lapak 03 Juli 2012 16:54:38

Kesel ngadagoan lila, mobil dikasisikeun. Tétéla panjang nakeranan antrian téh. Aya kana dua puluh méterna. Nyel ambek. Teu antaparah deui, gidig ka lebah panto dua. Panto pos dijejek satakerna. Korsi dibantingkeun ka luar. Palang nu ngahalangan diangkat. “Gratis!” gorowok téh. Mobil maraju. Can béak saantrian, geus disambung deui ku antrian tukangeunana. Patutur-tutur. Tuluy manjang. Diantep. Tuman!

Ambulan. Beus. Sédan. Van. Taksi. Angkot. Treuk tentara. Téng waja. Abrulan tentara. Bulé. Mayit veteran. Gajah. Kapal selam. Jét. Hotél. Stadion… Teu eureun-eureun!

Sakedapan ukur molohok. Rét ka patugas di panto hiji.
“Saha nu jaga di panto dua téh?”
“Isrofil, Juragan Dahlan.”

Komentar (16)

Tiktik Rusyani
Wih, hebring Cep. Nyaan ieu mah ngajedak pisan. Keereen abiz..
Godi Suwarna
:"WEiiis, jempol, 'Jang...! Sono ongkoh....! 'Ni ngampleng Ujang mah...! Malem Minggu isuk Nyiar Lumar, 'Jang...! Diantos, ah...!"
Hadi Aks
Heded yeuh, Lo!
Ella Wargadinata
fikmin kontemporer
Nyai Endit
wow!
Lugiena De
Tiktik Rusyani: Kantenan. Da abdi mah mikmin eh nembe tiasa judak-jedak. Manjangkeun anu pondok mah sok rada gampil meueusan. Tapi mondokeun anu panjang mah tetela sesah. Heheh...
Lugiena De
Godi Suwarna: Siap lah. Mugia bae kadongkang. Da Saptu enjingna aya rapat di sakola.
Lugiena De
Nyimas Kanjeng: Ayeuna anu nuju usum mah ngantri elpiji. Mangga geura fikminkeun. Bakal siga kumaha tah caritana? :-)
Lugiena De
Hadi Aks: Nuhun, Mang Hadi. Lumayan kanggo landong butek mastaka wae mah. Heheh...
Lugiena De
Ella Wargadinata: Fikmin sasih April ieu teh. Tapi bet kaselap-selip dina data. Nembe tiasa ayeuna ngapungna.
Lugiena De
Nyai Endit: Bukan wau tapi allif! Heheh... Heureuy ah.
Tiktik Rusyani
Aya kituna, hehe
Lugiena De
Tiktik Rusyani: Saleresna eta teh! Mangga wae tengetan dina koran. Geuning iklan anu ngical jasa manjangkeun gagaduhan mah sakitu rantabna. Benten sareng karya fikmin atanapi sajak. Sakitu nyarumputna. Heheh...
Tiktik Rusyani
Yaktos, kitu pisan, heuheu
Dédén Abdul Aziz
Fikmin DI: Dahlan-Isrofil... Hanjrittt pisan, De!
Lugiena De
Deden Abdul Aziz: Fikmin RI saleresna mah. Heheh...