Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Heubeul Teu Diropéa

Kénging Boedak Angon Nalaktak
Dipidangkeun dina lapak 19 Juni 2012 19:30:18

Torojol rasa sono ujug-ujug norojol, rus-ras ka mangsa ka tukang, ingetan nyantél ka hiji ngaran, nu lawas kapopohokeun, padahal baheula mah éta ngaran téh pang dipikameumeutna, méh ampir unggal waktu jinisna digulanggapér, ditatap diusap, nepi ka mun ka dupak ku suku meueusan ogé apan langsung dicium, disuhun dina embunan-embunan, dikeukeupan, mindeng kuring ngobrol jeung jinisna nepi ka teu karasa saré tibra, da karasa pisan atuh tenangna ieu haté, nyecep, nyerep kana ati sanubari, sumarambah kana bayah, komo mun seug digalindengkeun mah, estu dédéngéeun. Duh Gusti ! Rumaos jolédar, tamélar, rumaos jisim abdi lalawora, boro-boro boga karep ngotéktak kana eusina, noél jinisna ogé kakara deui ayeuna, ieu ogé bubuhan kaselempek ku lobana pangabutuh.