Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salin

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 09 Juni 2012 19:34:25

Birahi Udi kageuing nalika diuk ngaréndéng. Sosonoan. Érna beuki bersih, beuki demplon dibanding tilu taun ka tukang méméh jadi TKW di Singapur. Laksa keti kabungah dina haté Udi persis harita, nalika panganténan jeung manéhna. Geus satengah jam diuk ngaréndéng taya kecap nu pada dikedalkeun.
“Kang. Hapunten Érna nya”. Érna mungkas carita.
“Na kunaon kitu Ér?”, udi malik nanya.
“Urang geus lain-laina”, jawab Érna.
“Naha kitu Ér?”.
“Érna tos gaduh nu dipika deudeh, dipikanyaah, kitu ogé manehna”.
“Maksud Érna kabogoh?”.
“Sanés kang, tapi carogé”.
“Ari Érna, pan kuring téh Salaki anjeun anu sah!”.
“Muhun kapungkur mah, tapi ayeuna mah, Érna tos gaduh pilihan salian Akang”.
“Ari Érna Siga nu teu ngarti agama waé. Érna téh pan can pepegatan jeung kuring, na kumaha ceuk agama?”.
“Abdi tos ngalih agama Kang”. Jawab Erna dareuda