Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Potret Sakola Dina Fiksimini Ii

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 07 Juni 2012 12:23:07

Masih nganteng dina ingetan. Nalika polisi ngawal di sakola. Nalika babaturana pada nampa kertas sacewir nu eusina abjad-abjad a nepi ka d, teuing timana. Nalika saratus persen lulus. Nalika Bapana nyarita, “cing jadi sarjana siga administratur. Ulah siga Bapa ngan buruh kontrak, tukang sadap kaért”. Udi mesem

"Dosa mun kudu nyalahkeun kolot. Naha Bapa teu jadi administratur atuh?. Shanteuna mun kitu mah, kuring bisa ukur jadi tukang ketik waé mah. Atawa Bapa téh jadi kapala dines, jadi pajabat, jadi mentri, jadi presiden...” Bari siduru hreupeun hawu lamunan Udi beuki ngagedur, . Lamunan peuray, ngili-ngilik ijazah nu moal dipimilik deui. “Tah sugan ijazah teh mangpaat. Sahanteuna bisa ngahenutan awak!”. Angka 9 tina sababaraha mata palajaran ngagedur. Sangu asak.