Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tilu Minggu

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 02 Juni 2012 09:52:48

Kuli bangunan meunang tilu minggu, ngadon ditipu ku mandor. Batan meunang gajih ngadon nombok kasbon ka Si Amih Warung. Tungtungna balik ka lembur jadi pilihan.

“Har geuning Akang tos mulih?”. Kuring nanya ka Kang Herman nu keur ngahuleng jentul di tepas imah.
“Muhun geulis, hampura akang teu hasil pakasaban, dalah ditipu. Kamana budak..?”.
“Si Enéng tos obo salirana teu rérép-rérép tos tilu minggu Kang!. Nembe ku abdi dibaluran daun bawang. Gas tos séép, listrik bayareun, beas kantun sacangkir, kumaha atuh kang?”. Kang Herman batan ngajawab kalah ngbalieur.
“Enya ké, Akang rek balangsiar heula”. Teu kungsi reureuh, Kang Herman ngingkig indit teuing ka mana.

Tilu pelor nyayang lebah dada kenca. "Mun teu eleh kesit aya bahan kuring tiwas ku bangsat motor nu diincer salila tilu minggu". Gerentes Briptu Rahman. Bugang dipariksa, dibuka KTP tina dompetna, aya ngaran Herman Suherman, S. Pd. I. Alamat Kp. Bantarcaringin. Réngsé laporan ka komandan, gura-giru manehna mulang ka imah manggihan anak pamajikan nu ditinggalkeun tilu minggu melaan tugas nagara.