Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Korsi

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 29 Méi 2012 15:10:13

Cenah mah ieu teh barang langka. Harita kungsi aya nu nawar ku harga puluhan juta, teu dibikeun. Sabab ieu korsi warisan karuhun.
Sakainget kuring ieu korsi geus aya ti jaman pun Uyut nu ngantunkeun ditembak ku walanda, nalik mantena calik dina korsi ieu. Mantena dituding mata-mata pejuang.
Pun Aki nasibna teu benten, mantena ditewak teras dirogahala dugi ka pupus ku gerombolan oge nalika mantena calik dina ieu korsi.
Nalika jaman krismon, sabada presiden lengser, pun Rama kaserang panyawat jantung dugi ka ngantunkeuna, oge nalika mantena calik dina korsi ieu pisan.
Lamunan peuray kasadarkeun ku cimata nu maseuhan pipi. Bari diuk dina korsi warisan karuhun hate ngajerit maratan langit, terus ngadunga ka Gusti. "Duh Gusti mugia cing digampilkeun sareng dimirahkeun gas nu tilu kilo gram. Amin".