Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Impian

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 29 Méi 2012 11:57:00

Anak jeung bapa, dina hiji peuting, di sacangkéwok kamar séwa. “Pa, sieun! Nunu ngimpi bapa dipacok oray!” Nunu ngagabrug bapana nu tara pati tibra saréna. “Ulah sieun geulis! éta mah impian riwan!” Pagétona Nunu lilir deui. “Pa, sieun!” Budakna ngagabrug deui. “Sieun kunaon?” Tanya Bapana pinuh kadeudeuh. “Nunu teu ngimpi nanaon! Nunu teu ngimpi nanaon!” Kitu jeung kitu saban peuting. Ti saprak ngimpi bapana dipacok oray, peuting-peuting saterusna Nunu teu kungsi ngimpi deui. Nunu leungiteun impian. Ti saprak harita ogé bapana ukur huleng jentul. Ngaheruk mikiran budakna nu leungiteun impian. Padahal ukur impian budakna nu bisa ngahudangkeun impian manéhna. Anak bapa leungiteun impian, di sacangkéwok kamar séwa.
“Mang Dasép gantung diri! Mang Dasép gantung diri!” Sora nu ngagorowok. Teu lila jalma ngagimbung badis laleur ngagimbung runtah. “Kunaon? Kunaon?” Tingharéwos nganaha-naha. “Stress sigana mah, nomorna teu nembus waé…” Haréwos sora nu némbal.