Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Elekesekeng

Kénging Boedak Angon Nalaktak
Dipidangkeun dina lapak 26 Méi 2012 07:48:36

Geus aya kana sabulana Mang Juha tirakat, ngahaja nyepi ditutugan gunung Tangkuban Parahu, "Ayeuna mangsana kuring meunang hasil, sab tirakat geus manjing ka akhir, poe ieu poe pamungkas". "Barasat !, barasat !" aya cahya nu ngabarasat, teu lila jadi tangtungan jalma nu make baju sing sarwa bodas, ngadeg nangtung ngabedega, tuluy nyarita, "Geura pok nyarita, hayang naon andika teh atuh, nepi ka nyiksa awak kitu", "Haturan nun, jisim abdi kikieuan teh taya sanes hoyong beunghar ku harta, hoyong sugih ku materi", "Ha ha ... dasar andika mah boloho, hayang beunghar nepi ka kikieuan sagala rupa jeung kalah ka menta ka kami, naha teu apal andika, apan kami mah geus teu boga harta, harta kami beak keur ngawaragadan ngieun parahu nu gagal". Les eta tangtungan jalma teh ngiles teuing kamana. Mang Juha ngulapes leuleus tirakat teu meunang hasil.