Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Reinkarnasi

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 24 Méi 2012 13:27:52

Dina itungan kalang kahirupan nu kasakiturébu kalina, Si Tumang lumengis. Nyeungceurikan takdir nu telenges. Basa gumelar ngajadi raja, ngajadi bagong, ngajadi anjing, ngajadi bandar judi, ngajadi carpon, ngajadi sajak, ngajadi pirang-pirang carita, ngan hiji ngaran nu teu weléh nyacar getasna nyawa: Sangkuriang. Dina itungan kalang kahirupan nu kasakiturébu kalina, rep manéhna sidakep. Menekung mujasmédi. Nyambat Hyang Widi. Meredih kaadilan nu saadil-adilna. Dina itungan kalang kahirupan nu kasakiturébu kalina, lelembut Si Tumang nitis dina raga anyar. Dayang Sumbi.