Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kancing

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 21 Méi 2012 22:42:30

Hamo kapopohokeun. Basa ujian sakola, manéh sok nyeungseurikeun kuring nu anteng ngitungan kancing. Tapi kalan-kalan manéh gé teu sadar lamun baju seragam manéh kancingna aya nu muka. Kawas peuting ieu. “Ah, da kancing mah ukur papaés baju.” Manéh dareuda bari ngancingkeun kaméja kuring. Ti luhur ka handap. Tarapti pisan. Henteu, kancing manéh mah geus mapaésan haté. Najan teu kungsi ngancik di jerona, tapi salawasna ngonci rohangna. Ti luar. Jiga ayeuna. Nepi ka kuring ninggalkeun kamar manéh, ngajugjug kamar nu geus maneuh, léngkah bet kalah ngarandeg. Kalah tuluy tanggah ngilikan kancing satukangeun lalangsé kamar manéh. Teu kawas peuting nu sasari, luhureun apartemén, langit leubeut ku kancing. Tingkaretip. Ngiceupan.

Komentar (8)

Ibnu Hijar Apandi
kancing naon etah... eta meni jiga kitu ngagambarkeunana... haduuuh....kancing, kancing...
Aditia Gunawan
kancing nu tiasa kucap kiceup Kang Hijar. Heuheu
Ibnu Hijar Apandi
kacipta ngiceupna...
Aditia Gunawan
Kacipta oge kancing nu tiasa muka nyalira. Otomatis. :D
Ibnu Hijar Apandi
oh my god...
Aditia Gunawan
Hahaha...kalimah eta mah seueur dina Grup Cawokah Nasional kang Hijar.
Ibnu Hijar Apandi
o kitu? berarti relijius eta grup teh... hehehe...
Aditia Gunawan
Percanten, upami ningal adminna mah. hehehe