Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Saur Pesbuk Papah

Kénging Taufik Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 16 Méi 2012 14:34:30

Poé minggu isuk-isuk. Budak geus rapih didandanan ku indungna. Ti peuting kénéh geus jécréh rek miluan lomba ngagambar nu diayakeun di balé désa. Gedé kawani sakituna mah, da unggal miluan lomba téh asa can pernah meunang titél juara. "Mangga ka adé-adé sadaya calikna ulah padémpét teuing. Téma ngagambar ayeuna nyaéta tentang gunung Tangkuban Parahu sareng Sangkuriang" ceuk budak awéwé rumaja ka barudak pamilon nu ngalampar. Barudak pamilon anteng ngagambar diawaskeun ku panitia. Rada éra oge kuring ngajanteng di tempat éta da lolobana ibu-ibu nu nganteur téh. Heuleut sajam, salah saurang panitia nyampeurkeun budak kuring. Ulak-ilik bangun bingung. Tarang kerung. Pok ngomong, "ade ngagambar naon?" budak kuring ngajawab bari anteng ngagambar, "ngagambar Sangkuriang!" budak panitia beuki kerung. "Naha Sangkuriang téh bet jiga tukang parahu di situ Panjalu ieu mah?"
"Iiih si tétéh mah teu terangeun, saur pésbuk papah oge Sangkuriang téh tukang parahu!"
Kuring nyéréngéh. Inget pésbuk kamari teu dilogout.