Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tai Ucing

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 14 Méi 2012 13:25:16

Bau haseum pepelenghiran. "Yah, téangan atuh taina! Ulah maca waé!" Manéh gegerendeng. Ningali kuring nu tonggoy téh manéh kalah beuki tagiwur. "Brak!" sagala digubragkeun. Bari baketut. Beungeut manéh milu haseum. Enya, ieu mah tai ucing. "Matak ulah unga-ingu ucing sagala atuh!" Cekéng. "Ti batan taya pisan ingueun!" Manéh némbal. Nyel kana angen. "Matak haneutkeun ari masak sayur teh, ulah sina bari!" "Lah, dihaneutkeun teu didahar mah cumah!" Bari miceunan sayur tina rantang. Haseum téh kawas nu pundah-pindah. Kana sayur. Kana rantang. Kana lomari. Kana sakur parabot imah.
Nepi ka kuring méréskeun ieu carita, bau haseum teh teu leungit-leungit, kawas nu pundah-pindah. Padahal ucingna mah geus dipeuncit mangkukna gé.