Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Manggarai 2

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 01 Méi 2012 16:15:12

500 Méter ka statsion Manggarai. Karéta ékonomi ngadadak eureun. Baku. Samenit. Sapuluh menit. Satengah jam. Panas beuki nyongkab. Késang-késang ngagarajag. "Anjing teh!" "Pamaréntah goblog! Euweuh kamajuan!" "Matak ge meuli karéta téh jeung sinyalna atuh! Meusmeus gangguan sinyal, meusmeus gangguan sinyal!" "Heueuh, waduk, lah!" 45 menit, eungkeut-eungkeut karéta mimiti laju. Sakadang bugang digarimbung. Diharudum koran. Nu raéng ngadadak réhé. Simpé.
Nepi ka isukna: basa karcis nu saukur béda tanggal, karcis nu kasakitu kalina, diasongkeun ka masinis.

Komentar (9)

Ibnu Hijar Apandi
motret pisan....
Teti Taryani
Enonesa banget!!
Shohiba Nu'man
Ngiring bayeungyeang maosna.. Haruh!
Yus Thamrin
Ka kondektur? Nu seseringna mah suwung.
Tatang Sumarsono
Ang, karcis téh diasongkeunana ka masinis?
Mahpudin
nuju pinuh mah tara ngelol2 acan kondekturna ge... heuheuheu...
Endah Dinda Jenura
nya kitu teaaaa...
Godi Suwarna
:"Weiiis, aya fikmin Jang Adit, yeuh...? Sono, Jang...! Nguping wartos tos janten Kepala Dinas...? Siiip dekh...!"
Aditia Gunawan
Hatur nuhun kana sadaya komentarna, hususon ka Wa Tatang anu telik. Leres, memang sakapeung masinis oge mapay-mapay gerbong, mung asa langka.