Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Naon Hartina

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 08 April 2012 21:15:10

Naon hartina kayas lamun ngan sorangan?
Nyorang cinta kanu teu mikacinta
Nyandang asmara kanu teu ngarasa
Naon atuh hartina?
Aya kituh hargana?
Naon bati na?
Teu kabedag
Tapi teuing ku tohaga
Eta rasa cinta...
Ka maneh na

Komentar (5)

R Okke Chandra
bakating ku tohaga... lieuuurrr euuuyy kuring!!!!!
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
lieur nya? muntang atuh bisi tisungkruk...heuheu
Mustika Kurniarasa Haroeni
Kayas sabeulah ieu mah nya,,
Lies Tjandra Kantjana
Milari Cinta-na atuh anu cocok kana hate, da cinta mah teu bisa dipaksakeun atawa pura-pura.
Lies Tjandra Kantjana
Teu pas kana hate keur naon nyiksa diri?