Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Surat Ti Urut Kabogoh

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 08 April 2012 14:46:45

Akang nu bageur,

Hapunten sanes abdi teu sanggem sareng teu nyaah deui ka akang, nanging akang kedah emut yen sim kuring teh sanes wanoja ngora nu masih nyalira, Nung teh kapan parantos katali ku rabi, Nung terang akang nyaah ka Nung, Nung ngartos sagala polah sagala lengkah akang ti katebihan teh muhun mung kanggo Nung sadayana, sanes sakali dua katingal pisan ku Nung kanyaah Akang ka Nung, wios ngan ku sakecap carios, wios ngan ku melong na soca nu ngan neuteup ti katebihan… Karaos pisan akang, Katampi dunya akherat kanyaah teh. Hapunten Nung nya Kang, Nung ge sami nyaah ka akang, seratan cinta akang aya didieu ngagurat urat dina lebet hate Nung… Hapunten sakali deui, Hapunten ieu Nung mung sanggem ngabudi ucing, teu wantun ningalikeun atanapi ngedalkeun kanyaah ka akang…. Hapunten ka sagala kakirangan nu aya di diri Nung.

Ti nu Nyaah ka akang ti katebihan.

Komentar (7)

Irman N Dimyatié
:"Tapi eta Nung masih tetep 'salingkuh hate' ka si akang. kudu dipareuman tah. Pamali!"
Yanti Sri Budiarti
Deuh, meni disebat urut siga kana naon bae..:) hehe
Tatang Sumarsono
Jaman ayeuna mah, nu kalebget uurutan téh tiasa didaur ulang, Gan.
Eman Rais
Kabogoh tea kapan kantos ngancik rasa bogoh anju endah. Moal aya urutna, kapan sadayana oge tangtos estu endahna. Ah.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Tapi teuteup nyaah...beu kumaha atuh?
R Okke Chandra
kunaon kituh urut? tilas atuh? maenya mantan :)
Lies Tjandra Kantjana
Sami wae atuh Dang Okke, Naon nya ?