Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lampar...

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 07 April 2012 13:13:54

Da heueuh. Kapan kamari uing geus ti Afrika jeung nagri Sarebu Sapeuting. Ka Mesir, Tunisia, Iraq jeung Lebanon. Malah boga nenehan sagala didituna. Alatan dipikaresep jeung dipikaconggah. Atuh waktu anu leuwih heubeulna ka Amerika Kidul. Colombia, Venuezela, Cuba jeung Puerto Rico. Kabeh euwueh nu teu ka andih. Paling deukeut kapan ka Myanmar jeung Philipina.

Pokona mah nagara mana wae anu butuheun jeung wanieun nanggung resikona kadatangan kuring, pasti kuring anjog. Rek diondang atawa henteu. Malah keur di Nagri Eropah baheula, kuring jadi cangkingan kabeh gegeden jeung cacah.

Jepang jeung China anu minangka pang wanina narima kuring. Najan loba bangsana anu tumpur jadi babatang. Ngan teuing ari di nagri sorangan euweuh anu waniaeun nawar. Teu barutuheun kitu?

Kenalkeun Ang, ngaran uing REVOLUSI..!