Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Panggupay Anjeun..

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 06 April 2012 08:58:33

Raksukan anjeun digalentor saban poe. Teuing ku seungit. Basa kamari si bungsu nuturkeun tapak anjeun nyampeur kaheman, karasa keneh teuteup panungtunganana. Leleb jeung pinuh ku harepan anu munjul dina genclang bobodas panonna. "Ambu, kuring baris nuturkeun tapak Ama. Tong hariwang. Anggur Ambu doakeun sing bungsur bangsar di jalanna"

Lamun seug aya keneh barudak anu genep mah, tangtu kuring rek nyanggakeun mahar teh ku budak wae. Da kuring mitresna anjeun teh leuwih batan kadiri. Ayeuna kabehanana geus jadi saksi, yen kawani geus meulah langit. Yen kagagahan geus ngabencarkeun jagat. Najan ukur batu. Najan ukur dibalangkeun ku leungeun barudak. Ayeuna mah ngan kari kuring.

"Yeuh... hate anu sok melengis. Euweuh tempat jang anjeun dina jalan ieu. Geura miang sampeurkeun panggupay anjeun.."

Super market di tengah kota Tel Aviv ngadadak inggeung.

Komentar (3)

Teti Taryani
Matak tibelat...
Nasrul Jatnika
Ah..aceuk Teti Taryani mah, tibelat kanu ngirim salam manis nu kamari tea nya...?
Nasrul Jatnika
Haturan ang Tatang Sumarsono, disungkeun kamandangna...asap